fbpx

BEACH ALBATROS RESORT HOTEL

BEACH ALBATROS RESORT HOTEL

Ovaj hotelski kompleks sa 4* pripada lancu hotela "Pickalbatros" i prostire se na površini od 123.000m2. Udaljen je cca 15 km od aerodroma i 20 km od centra Hurgade.

BEACH ALBATROS RESORT HOTEL


Lokacija

Ovaj hotelski kompleks sa 4* pripada lancu hotela "Pickalbatros" i prostire se na površini od 123.000m2. Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži gde postoji jedan mali deo sa koralnim grebenom, pored hotela Albatros Palace, koji pripada istom lancu. Udaljen je cca 15 km od aerodroma i 20 km od centra Hurgade.

Sadržaj

Gostima su na raspolaganju 5 restorana, 5 barova, bazen za odrasle, bazen za decu sa toboganima, dečije igralište, mini club za decu uzrasta od 4 - 12 godina, animacije, Wi-Fi internet u javnim prostorijama (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika). Takođe u okviru objekta se nalazi spa centar, tursko i parno kupatilo, sauna, masaže, đakuzi, fitness centar, teniski teren, stoni tenis, mini golf, bilijar, pikado, karaoka veče, disko club, servis za pranje i sušenje veša, parking, sportovi na vodi. Na plaži gosti mogu da igraju odbojku, kao i da uživaju u gnjurenju i vožnji kajaka.

Smeštaj

Sve sobe imaju kupatilo WC/tuš kabina, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, balkon.

Usluga

All-inclusive (sve uključeno) po hotelskim pravilima, na bazi samoposluživanja - izbor više jela.

Napomena

Neverland show je obavezan jednom u toku boravka. Cena je 25 eur po odrasloj osobi i 13 eur po detetu od 6 do 13 godina.

BEACH ALBATROS RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
BEACH ALBATROS RESORT HOTEL