fbpx

SANI BEACH HOTEL

SANI BEACH HOTEL

Hotel pripada luksuznom lancu Sani Resort. Nalazi se na rtu Sani, udaljen 10 km od najbližeg sela Nea Fokea i 75 km od aerodroma u Solunu.

SANI BEACH HOTEL


Lokacija

Hotel pripada luksuznom lancu Sani Resort. Nalazi se na rtu Sani, udaljen 10 km od najbližeg sela Nea Fokea i 75 km od aerodroma u Solunu. Hotel je smešten na dve peščane plaže nagrađene plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazen su besplatni za goste hotela.

Sadržaj

Recepcija, bar, 4 restorana, 2 bara na plaži, mini market, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa barovima, kafeterija, taverna, parking, bazen, dečiji bazen, wellnes i spa centar, teretana, sportovi na vodi, sportski tereni (vaterpolo, tenis, fudbal, odbojka na plaži, košarka i dr.). Dečiji sadržaji i usluge: dečiji klub, dečiji meni, igralište, igraonica za bebe, čuvanje dece (na upit). Dnevne i večernje animacije (večernje uz muziku uživo).

Sobe

Hotel raspolaže sa 392 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, terasu ili balkon, klima uređaj, mini bar, sef, telefonsku liniju, aparat za kafu/čaj, Sat TV, CD plejer, WI-FI, bluetooth zvučnik, bade mantile, papuče.

Ekonomi sobe, moderne i komforne, površine su oko 25 m² sa terasom ili balkonom. Namenjene su za smeštaj 2 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj.

Standardne sobe pogled vrt, moderne i komforne, površine su oko 25 m². Imaju terasu ili balkon koji gledaju na baštu. Namenjene su za smeštaj 2 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj.

Standardne sobe pogled more, moderne i komforne, površine su oko 25 m². Imaju terasu ili balkon koji gledaju na more. Namenjene su za smeštaj 2 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj.

Junior suite pogled vrt, modernog i luksuznog dizajna, površine su oko 35 m². Sastoje se od kombinovane dnevne i spavaće sobe. Predviđene su za smeštaj do 3 osobe. Mogu biti sa pogledom na more ili vrt, sadrže dva standardna ili francuski ležaj i sofu ili pomoćni ležaj.

Junior suite pogled more, modernog i luksuznog dizajna sa veličanstvenim pogledom na ceo Sani resort. Površine oko 40m², predviđene su za smeštaj do 3 osobe a sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (dva standardna ili francuski ležaj i sofa) i velike terase.

Porodične sobe, moderne i komforne, površine su oko 50 m². Sastoje se iz dve sobe međusobno povezane vratima. Gledaju na more ili na baštu i idealne su za boravak porodica sa decom. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Porodične suite, moderne i komforne, površine su oko 50 m². Sastoje se od elegantnog dnevnog boravka i spavaće sobe sa predivnim pogledom na Egejsko more. Namenjene su za smeštaj do 5 osoba.

Usluga

Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

SANI BEACH HOTEL