fbpx

DIONYSSOS HOTEL & APARTMENTS HOTEL

  • NASLOVNA
  • DIONYSSOS HOTEL & APARTMENTS HOTEL

DIONYSSOS HOTEL & APARTMENTS HOTEL

Lokacija: hotel Dionysos se nalazi 200 m od peščano-šljunkovite plaže, 250 m od centra Haniotija, u mirnom delu naselja. Hotel raspolaže sa 109 soba. Deluxe studija su renovirani 2012 godine.

DIONYSSOS HOTEL & APARTMENTS HOTEL

Lokacija: hotel Dionysos se nalazi 200 m od peščano-šljunkovite plaže, 250 m od centra Haniotija, u mirnom delu naselja. Hotel raspolaže sa 109 soba.

Hotelska ponuda: recepcija, restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, sef na recepciji uz doplatu, bežični internet, TV sala.

Sobe: klima uređaj (uz doplatu u maju, junu i septembru), SAT TV, telefon, mini frižider, kupatilo, fen, terasa/balkon. Studiji se nalaze u aneks zgradama i imaju kuhinju i uslugu - najama. Deluxe studija su renovirani 2012 godine.

Usluga: samo u standardnim sobama – doručak (samoposluživanje, izbor više jela).

Lokacija

Hotel Dionysos se nalazi 200 m od peščano-šljunkovite plaže, 250 m od centra Haniotija, u mirnom delu naselja. Hotel raspolaže sa 109 soba.

Sadržaj

 Recepcija, restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, sef na recepciji uz doplatu, bežični internet, TV sala.

Sobe

klima uređaj (uz doplatu u maju, junu i septembru), SAT TV, telefon, mini frižider, kupatilo, fen, terasa/balkon. Studiji se nalaze u aneks zgradama i imaju kuhinju i uslugu - najama. Deluxe studija su renovirani 2012 godine.  

Usluga

Samo u standardnim sobama – doručak (samoposluživanje, izbor više jela).

DIONYSSOS HOTEL & APARTMENTS HOTEL