fbpx

RIXOS PREMIUM BELEK HOTEL

RIXOS PREMIUM BELEK HOTEL

Ovaj luksuzni hotel se nalazi na prelepoj plaži dugačkoj 700 m. Prostire se na površini od 405. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 35 km, a poslednje renoviranje je bilo 2017. godine.   

RIXOS PREMIUM BELEK HOTEL


Lokacija

Ovaj luksuzni hotel se nalazi na prelepoj plaži dugačkoj 700 m. Prostire se na površini od 405.000 m2 i sastoji se iz glavne zgrade, 39 vila i 2 bloka Troya kućica sa različitim tipovima smeštajnih jedinica. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 35 km, a poslednje renoviranje je bilo 2017. godine.   

Sadržaj

Glavni restoran sa odeljcima različitih nacionalnih kuhinja, 6 a la carte restorana (savremeni turski, francuski, italijanski, ruski, azijski, riblji, kao i restoran sa specijalitetima sa roštilja), 8 barova, 4 Snack restorana, diet meni. Hotel ima kompleks bazena uključujući i unutrašnji dečiji sa 3 tobogana, "baby beach", biblioteku na plaži, i posebnu atrakciju -Delfinarijum. Gostima su dostupni svi sportovi na vodi, skvoš, odbojka na plaži, fitness, joga, košarka, stoni tenis, tenis, bilijar, kuglanje, odbojka, mini fudbal, aerobik, a Spa centar nudi najrazličitije vrste hidromasaža, bazen sa morskom vodom, tursko i parno kupatilo, saunu, „kišnu” i „snežnu” sobu, prostorije za opuštanje, solarijum, masaže u afričkom ili indijskom stilu, Kleopatrinu i sve vrste klasičnih masaža. Za decu je predviđen Rixi mini klub sa bogatim zabavnim i edukativnim sadržajima podeljen po starosnim grupama od 3 do 17 godina i aqua park koji se trenutno renovira (ocekuje se da pocne sa radom 2018.) Hotel je renoviran 2017.godine kada su izgrađena 2 velika otvorena bazena površine po 2.000 m2 od kojih je jedan samo za odrasle i otvoren je 24h, 'Turqouise' glavni restoran kapaciteta do 900 mesta, sala sa video igrama (gosti po dolasku u hotel dobijaju 10 žetona po sobi), bar na plaži sa muzikom uživo otvoren od 20h do 24h svakoga dana, besplatan svakodnevni prevoz i ulaz u najveći aquapark u ovom delu Turske THE LAND OF LEGENDS!     

Usluga

Ultra all inclusive - ”sve uključeno“ – doručak, ručak, užine, večera, noćni obrok, kafa, čaj i kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i neka uvozna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).    

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, premium pića, šampanjac, određena vina, paviljoni na plaži, room service, Spa centar, VIP sauna, masaža, delfinarijum, sportovi na vodi, golf, časovi tenisa i oprema za tenis, kuglanje, bilijar, pilates.   

RIXOS PREMIUM BELEK HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
RIXOS PREMIUM BELEK HOTEL