fbpx

CRYSTAL BOUTIQUE BEACH RESORT HOTEL

  • NASLOVNA
  • CRYSTAL BOUTIQUE BEACH RESORT HOTEL

CRYSTAL BOUTIQUE BEACH RESORT HOTEL

Nalazi se na samoj plaži, u regiji Bogazkent. Od aerodroma u Antaliji je udaljen cca 40km. Otvoren je 2018. godine i zauzima površinu od 8500m2. Hotel prima samo goste starije od 17 godina

CRYSTAL BOUTIQUE BEACH RESORT HOTEL


Lokacija

Nalazi se na samoj plaži, u regiji Bogazkent. Od aerodroma u Antaliji je udaljen cca 40km. Otvoren je 2018. godine i zauzima površinu od 8500m2. Hotel prima samo goste starije od 17 godina.  

Sadržaj

U okviru hotela gostima su na raspolaganju 2 otvorena bazena, bar pored bazena i snack restoran, dok u hotelu Crystal Family Resort mogu koristiti sve sadržaje koji podrazumevaju ultra all inclusive uslugu. Glavni restoran, 4 a la carte restorana, 6 barova, aqua park i zatvoreni bazen, fitness i spa centar, tursko kupatilo, tereni za tenis i košarku, odbojka na plaži, stoni tenis, akvarobik, vaterpolo, mini golf, pikado, bioskop.  

Sobe

Hotel ukupno raspolaže sa 76 soba raspoređenih u 14 dvospratnih zgrada. Svaka ima kupatilo WC/tuš kabinu ili kadu, fen za kosu, direktnu telefonsku liniju, klima uređaj, mini bar (sokovi se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.  

Usluga

 Ultra All Inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, snack service, ručak, večera. Jednom u toku boravka à la carte restoran uz rezervaciju dan ranije, ponoćne užine, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela). Svi obroci se služe u Crystal Family hotelu. U Crystal Boutique hotelu od 12:00 - 16:00h je otvoren Snack restoran. Gostima Crystal Boutique hotela je takođe na raspolagnju i Pool Bar.

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani (osim 1 u toku boravka uz prethodnu rezervaciju), masaže, piling, bilijar, kuglanje, stoni fudbal, osvetljenje teniskih terena uveče.

Napomena

Koncept hotela je Adults only ( 16+)

CRYSTAL BOUTIQUE BEACH RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje