fbpx

RADISON BLUE RESORT Hotel

RADISON BLUE RESORT Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u zalivu Nabq Bay, na sopstvenoj plaži sa pontonom.  Udaljen oko 20 kilometara od centra Naama bay-a i 10 kilometara od aerodroma.

RADISON BLUE RESORT Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u zalivu Nabq Bay, na sopstvenoj plaži sa pontonom. Proteže se na 30 hektara uređenih vrtova, sa vodopadima, rekama, i 22 ručno dizajnirana mosta, sa 129 retkih tropskih biljnih vrsta. 
Udaljen oko 20 kilometara od centra Naama bay-a i 10 kilometara od aerodroma.

Hotelska ponuda: 329 soba, tri spoljašna bazena sa izdvojenim delom za decu, a na privatnoj peščanoj plaži zastupljeni su svi sportovi na vodi. Pored glavnog restorana, u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, hotel ima i a la carteitalijanski, francuski, riblji i orijentalni restoran kao i piceriju. 
Gostima na raspolaganju su 3 bara od kojih su 2 pored bazena.
U sastavu spa centra nalazi se sauna, parno kupatilo, teretana, aerobik studio, đakuzi i veliki izbor tretmana i masaža. Takođe, gosti se mogu rekreirati igrajući tenis, odbojku na plaži, džogirati na uređenim stazama ili roniti. 
Hotel u svom sastavu ima prodavnice, šoping centar,salon lepote, usluge doktora, menjačnicu i servis za pranje i sušenje veša.

Sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, kupatilo, fen, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Usluga: „sve uključeno“-doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).