fbpx

PARK INN Hotel

PARK INN Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra u Nabq Bay-u. Hotelska plaža je preko puta glavne zgrade hotela do koje  goste vozi besplatan mini bus.

PARK INN Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra u Nabq Bay-u. Hotelska plaža je preko puta glavne zgrade hotela do koje  goste vozi besplatan mini bus. Naama Bay je od hotela udaljen 20 km, od aerodroma je udaljen 7 km.

Sobe: Hotel ima 401 sobu, sve imaju imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U okviru hotela se nalaze 2 restorana i 5 barova. Od ostalih sadržaja hotel ima frizerski i salon lepote, menjačnicu, internet centar, usluge doktora, servis za pranje i peglanje veša.

Usluga: all inclusiv - sve uključeno po pravilima hotela.

Sport i zabava: Hotel u svom sastavu ima veliki Aqua park  i 2  spoljašnja bazena, fitnes centar, spa centar sa đakuzijem, nekoliko sauna, parnim kupatilom, centar za ronjenje, fudbal i odbojka na pesku, pikado, teniske terene i stoni tenis. Najmlađim gostima je na raspolaganju dečiji bazen i klub. Gosti hotela imaju neograničen pristup akvaparku koji se nalazi pored hotela.