fbpx

POSEIDON SEA RESORT HOTEL

POSEIDON SEA RESORT HOTEL

Hotel Poseidon Resort se nalazi na Sitoniji, nedaleko od Neos Maramarasa i prava je mala oaza idealna za porodični odmor. Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži.

POSEIDON SEA RESORT HOTEL


Lokacija

Hotel Poseidon Resort se nalazi na Sitoniji, nedaleko od Neos Maramarasa i prava je mala oaza idealna za porodični odmor.Poseidon Resort sastoji se od 11 malih zgrada sa sobama i suitama i glavnom zgradom sa recepcijom, restoranom i barom. Suite i sobe su uredjene u modernom, elegantnom stilu, veoma su komforne i uredne. Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. U moru postoji nekoliko kamenih ploča.

Sadržaj

Hotel ima klima uređaj, lobi, veliko dvorište, parking (bez doplate), uslugu rent-a-car, TV salu,  besplatan WiFi na javnim površinama, snack bar i bar na bazenu, veliki i dečiji bazen, sunconbrane i ležaljke na bazenu i na plaži. Ljubitelji sporta u hotelu mogu naći teniski teren, teren za odbojku na plaži, košarkaški fudbalski teren, kao i  stolove za stoni tenis.

Sobe

Superior sobe su površine do 20m² namenjene su smeštaju 2-3 osobe. Imaju francuski ležaj i sofa krevet za treću osobu. Sve sobe imaju pogled na baštu.

Junior suite su površine od 33 do 35m² i namenjene su smeštaju 2-5 osoba. Sastoje se od dve prostorije. U jednoj se nalazi francuski krevet dok se u drugoj nalaze dva sofa kreveta.

Smeštaj

Poseidon Resort sastoji se od 11 malih zgrada sa sobama i suitama i glavnom zgradom sa recepcijom, restoranom i barom. Suite i sobe su uredjene u modernom, elegantnom stilu, veoma su komforne i uredne. Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. U moru postoji nekoliko kamenih ploča.

Plaža

Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. U moru postoji nekoliko kamenih ploča.

Usluga

All inclusive - švedski sto po principu samoposluživanja.

POSEIDON SEA RESORT HOTEL