fbpx

PALMET BEACH RESORT Hotel

PALMET BEACH RESORT Hotel

Hotel se nalazi u Kemeru na na sopstvenoj peskovito-šljunkovitoj plaži. Udaljen je 500 m od centra Kemera i oko 55 km od aerodroma. Otvoren je 2008., a renoviran je 2018.000 m²

PALMET BEACH RESORT Hotel

Hotel se nalazi u Kemeru na na sopstvenoj peskovito-šljunkovitoj plaži. Udaljen je 500 m od centra Kemera i oko 55 km od aerodroma. Otvoren je 2008., a renoviran je 2018. godine i zauzima površinu od 30.000 m².

Glavni restoran,snack restoran, a la carte restoran "Mare Nostrum" koji služi specijalitete turske i italijanske kuhinje i otvoren je dva puta nedeljno, 3 bara, zatvoreni i otvoreni bazen, bazen sa 2 tobogana, SPA centar, igraonica, mini klub za decu, dnevna i večernja animacija, nekoliko puta nedeljno muzika uživo, besplatan WI-FI u lobiju. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, zamena peškira za plazu češće od jednom dnevno se naplaćuje 1 eur.

Centralni klima uređaj, kupatilo (kada ili tuš/wc), fen, mini bar (dnevno se puni vodom), sef (2 eur dnevno), LCD TV, balkon. Wi-Fi u sobama se doplaćuje.

Ultra All Inclusive