fbpx

ARMAS LABADA HOTEL

ARMAS LABADA HOTEL

 Hotel Armas Labada 5* se nalazi u regiji Camyuya. Udaljen je 5km od Kemera i oko 60km od aerodorma u Antaliji.

ARMAS LABADA HOTEL


Lokacija

 Hotel Armas Labada 5* se nalazi u regiji Camyuya. Udaljen je 5km od Kemera i oko 60km od aerodorma u Antaliji. Hotelska plaža je peščano šljunkovita gde su peškiri, ležaljke i suncobrni besplatni i uključeni su u hotelski koncept.

Sadržaj

Hotel poseduje recepciju, glavni restoran, a la carte restoran, loby bar, bar pored bazena, otvoren i zatvoren bazen za decu i odrasle, 3 tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, mini klub za decu od 04-12 godina.

Sobe

 Hotel raspolaže sa 186 soba različitih tipova i struktura (standardna soba koja se nalazi u glavnoj zgradi), junior suite. Svaka smeštajna jedinica sadrži9 kupatilo sa kadom ili tušem, fen, centralna klima, mini bar, sef (uz doplatu), LCD TV, WiFi (uz doplatu), balkon. *Sobe u glavnoj zgradi su standardne sobe pogled kopno su bez terase ili sa francuskim balkonom dok su sobe sa pogledom na more sa terasom.

Usluga

Ultra all-inclusive prema hotelskim pravilima.

Popusti i doplate

Usluge uz doplatu : internet, masaže, usluge doktora, vešernice, usluga čuvanja dece, osvetljenje za teniske terene su usluge koje se dodatno naplaćuju i nisu obuhvaćenje ultra all inclusive konceptom. 

Napomena

Hotel je poslednji put renoviran 2017. godine.

ARMAS LABADA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
ARMAS LABADA HOTEL