fbpx

MILENIJ Hotel

MILENIJ Hotel

Sadržaj: 99 stilski i luksuzno uređenih soba i apartmana, recepcija, hotelski restoran, nacionalni restoran Argonauti, restoran Sv. Određen broj soba ima divan pogled na more i Kvarnerski zaliv.

MILENIJ Hotel

Lokacija: Ovaj luksuzni hotel je smešten u samom srcu Opatije; sa jedne strane je prelep park i crkva Svetog Jakova, a sa druge najpoznatije opatijsko šetalište „Lungo mare“ i glavna plaža Slatina.

Sadržaj: 99 stilski i luksuzno uređenih soba i apartmana, recepcija, hotelski restoran, nacionalni restoran Argonauti, restoran Sv. Jakov, lobby bar Madonnina, cafe Wagner, Royal Spa koji se prostire na 600 m2 (bazen sa staklenom kupolom, koji u zavisnosti od godišnjeg doba postaje zatvoren ili otvoren, relax zona, zona sauna), kongresni centar, servis za pranje i sušenje veša, kozmetički salon, garaža.

Standardne sobe: sve sobe su elegantno uređene i poseduju klima uređaj, mini bar, SAT I PAY TV, telefon, kupatilo, priključak za internet, fen, bade mantil, sef. Određen broj soba ima divan pogled na more i Kvarnerski zaliv.