fbpx

GRAND HOTEL ADRIATIC Hotel

GRAND HOTEL ADRIATIC Hotel

Lokacija: Grand Hotel Adriatic u Opatiji, iz kog se pruža predivan pogled na Kvarnerski zaliv, smešten je u neposrednoj blizini centra grada, iznad nadaleko poznatog šetališta Lungomare.

GRAND HOTEL ADRIATIC Hotel

Lokacija: Grand Hotel Adriatic u Opatiji, iz kog se pruža predivan pogled na Kvarnerski zaliv, smešten je u neposrednoj blizini centra grada, iznad nadaleko poznatog šetališta Lungomare. Pod jednim krovom možete pronaći smeštaj u superior (4) i standard (3) sobama, odmor i razonodu u atraktivnom wellness-u ili Casinu i vrhunski gastronomski užitak.

Sadržaj: Pansionski restoran "Adriatic", a la carte Cafè & Restaurant "Nimfa", Casino "Adriatic", Tantra Spa & Beauty centar (Tantra Spa: bazen s toplom morskom vodom, whirlpooli, topla klupa, finska sauna, tursko kupatilo, Kneipp, aromatizovani tuševi za hlađenje (hladna magla sa plavom hromo svetlošću, tropska kiša sa narandžastom hromo svetlošću i aromom manga), relaks zona, terasa za sunčanje i Tantra Beauty centar: 10 prostorija za terapiju i individualne ručne tehnike – masaže i 5 kupki), 2 teniska terena. U letnjim mesecima gostima je na raspolaganju hotelska kamenita plaža, s bogatom ponudom jela i pića u restoranu „Beach Garden.

Sobe: Adriatic I 4 - SUPERIOR sobe s vrhunskim komforom (klima, tuš/WC ili kada/WC, kablovska TV, mini bar, sef, fen za kosu, direktna telefonska linija i wireless internet). Adriatic II 3 - STANDARDNE sobe (klima, tuš/WC ili kada/WC, kablovska TV, mini bar, fen za kosu, direktna telefonska linija i wireless internet).

Usluga: Noćenje s doručkom ili polupansion.