fbpx

MAXIM Hotel

MAXIM Hotel

Položaj: Luksuzno uređen hotel smešten na samoj obali mora. Takođe može se iznajmiti motorni čamac, čamac sa veslima ili vodeni bicikl. 

MAXIM Hotel

Položaj: Luksuzno uređen hotel smešten na samoj obali mora.

Sadržaj: Hotel ima liftove, menjačnicu, free Wi-Fi zonu na recepciji, restoran sa velikom terasom, Cocktail bar, konobu & pizzeriu, nudi uslugu pranja i peglanja rublja (uz nadoplatu) i besplatnog parkiranja (nečuvano). Neposredno uz hotel je otvoreni bazen sa slatkom vodom i besplatnom ponudom ležaljki i suncobrana (u ograničenom broju), a uz njega je dečije igralište sa raznolikim sadržajima.  Gostima su na raspolaganju dva teniska terena, whirlpool, sauna, rekreacijski centar, mogućnost korišćenja masaže, stoni tenis, najam bicikla, organizovanje ronjenja. Takođe može se iznajmiti motorni čamac, čamac sa veslima ili vodeni bicikl.

Sobe: Sve sobe i apartmani su prostrani, moderno uređeni, sa balkonom i pogledom na more, klimatizovani su i poseduju SAT-TV, telefon, mini-bar, frižider, sef, tuš/WC sa fenom za sušenje kose.

Veliki apartmani obuhvataju dve dvokrevetne sobe, kupatilo sa tuš kabinom i sa WC, kao i prostoriju za dnevni boravak. Aparman ima plazma TV, prijemnik sa satelitskim programima, priključak za internet, telefon, mini-bar, sef i fen za sušenje kose.

Mali apartmani obuhvataju jednu dvokrevetnu sobu, kupatilo sa tuš kabinom i sa WC, kao i prostoriju za dnevni boravak, dok je oprema slična kao i kod velikih apartmana. Dvokrevetna soba ima osim standardne opreme hotela i balkon sa pogledom na more i garnituru za sedenje.

Usluga: Doručak i večera (buffet) su uključeni u cenu. Prehrana je osigurana formom slobodnog izbora više vrsta gotovih jela za doručak i večeru, a podrazumeva se i ponuda vegetarijanske ishrane ili paketa sa suvom hranom. Jednom nedeljno se organizuje "Dalmatinsko veče" sa dalmatinskim specijalitetima i pesmom klape. Jednom nedeljno u cocktail baru Maxim svira klavijaturista.

Plaža: Hotelski voz koji vozi na plažu Sakarun se doplaćuje.