fbpx

AGAVA Hotel

AGAVA Hotel

Položaj: Family room hotel smešten u srcu borove šume svega nekoliko metara od mora. Sadržaj:Centralni restoran sa terasom na samoj obali mora. Parking je besplatan.  

AGAVA Hotel

Položaj: Family room hotel smešten u srcu borove šume svega nekoliko metara od mora.

Sadržaj:Centralni restoran sa terasom na samoj obali mora. U neposrednoj blizini su coctail bar „Kockica“, konoba „Kadulja“, kafana, sladoled,  menjačnica, suvenirnica i dečji grad. Uz fitness & wellness centar nalazi se otvoreni bazen sa slanom vodom i besplatnom ponudom ležaljki i suncobrana (u ograničenom broju). Parking je besplatan.

Kućni ljubimci su dobrodošli (uz ndoplatu). 

Sobe: Sve sobe su prostrane, klimatizovane, sa balkonom i pogledom na more i park, a od opreme sadrže SAT-TV, telefon, frižider, sef, tuš/WC sa fenom za  kosu. Spavaća soba je odvojena kliznim vratima od dnevnog boravka u kojem je pomoćni ležaj. Postoji mogućnost korišćenja dečijeg kreveca uz doplatu i najavu. 

Usluga: Usluga polupansiona uključuje buffet doručak i večeru uz besplatno piće (mineralna voda, sokovi, pivo, crno i belo vino). Jednom nedeljno se organizuje "Dalmatinsko veče" sa dalmatinskim specijalitetima i pesmom klape. 

Plaža:  Hotelski voz koji vozi na peščanu plažu Sakarun se naplaćuje.