fbpx

LOTUS APARTMENTS APARTHOTEL

LOTUS APARTMENTS APARTHOTEL

U zadivljujuće zelenom regionu Kato Daratso, očekuje vas ovaj prelepi apartmanski kompleks, koji obećava udoban odmor za celu porodicu. Od najbliže plaže ga deli 650m.

LOTUS APARTMENTS APARTHOTEL

Lokacija

U zadivljujuće zelenom regionu Kato Daratso, očekuje vas ovaj prelepi apartmanski kompleks, koji obećava udoban odmor za celu porodicu. Od najbliže plaže ga deli 650m. Stanica lokalnog autobusa nalazi se pored.
Aerodrom Hanja je udaljen 24km, stari grad Hanja 4km a Agia Marina i Platanjas  5 do 6km.

Sadržaj

Recepcija, Wi-Fi Internet veza u svim zajedničkim prostorijama, soba za odlazak / ostava za prtljag, mogućnosti za kasno odjavljivanje (tuševi i svlačionice), pozivi za buđenje su dostupni na zahtev, mala biblioteka je dostupna u sobi za odlazak, parking (dostupan za oko 5 minuta od hotelskog kompleksa), bar na otvorenom kod bazena (otvoren svakog dana od 8 do 23 sata), dva velika otvorena bazena.
Recepcija takođe može pomoći oko iznajmljivanja automobila, bicikala, bicikala, taksi transfera, doktora na poziv i izleta do plaža, arheoloških/istorijskih lokaliteta i sela, privatnih obilazaka sa vodičem, aktivnosti i preporuka restorana, ograničen broj ležaljki pored bazena (besplatno), usluga pranja / hemijskog čišćenja (uz doplatu).

Sobe

Superior studiji za smeštaj do 2 osobe i superior apartmani za smeštaj 2 do 4 osobe (dnevna soba sa 2 sofe i spavaća soba sa dva ležaja) . U okviru smeštaja je kupatilo, čajna kuhinja sa frižiderom, klima uređaj, sef, Wi Fi, balkon. 

Smeštaj

Plaža

Usluga

Noćenje doručak.

U cenu aranžmana je uključeno

Klima uređaj.

LOTUS APARTMENTS APARTHOTEL