fbpx

DOMES NORUZ CHANIA - ADULTS ONLY HOTEL

  • NASLOVNA
  • DOMES NORUZ CHANIA - ADULTS ONLY HOTEL

DOMES NORUZ CHANIA - ADULTS ONLY HOTEL

 Odmaralište Domes Noruz Chania je prvo odmaralište koje je dobilo priznanje za dizajn eksterijera i enterijera i nudi prIstup privatnoj plaži u mestu Aji Apostoli.

DOMES NORUZ CHANIA - ADULTS ONLY HOTEL


Lokacija

 Odmaralište Domes Noruz Chania je prvo odmaralište koje je dobilo priznanje za dizajn eksterijera i enterijera i nudi prIstup privatnoj plaži u mestu Aji Apostoli.Kosmopolitski grad Hanija  se nalazi na 4 km od odmarališta Domes Noruz Chania. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hanija, udaljen 15 km.

Sadržaj

Gostima su na raspolaganju vrhunski spa centar i 2 bazena sa pogledom na azurno plavo more i okolna ostrva. U baru pored plaže su dostupni kvalitetan šampanjac i sveži plodovi mora.Hotelski spa centar je dizajniran u stilu tradicionalnih lokalnih ručno vezenih radova i tkanina i obuhvata hamam i hidromasažnu kadu. Dostupni su i okrepljujući masažni tretmani.
U okviru objekta na raspolaganju vam je veliki izbor aktivnosti na otvorenom kao što su joga u parku, vežbanje sa ličnim trenerom i drugi sportovi. Ponuda objekta takođe obuhvata potpuno opremljeni fitnes centar.

Sobe

Sve smeštajne jedinice objekta Domes Noruz Chania sadrže prostrani dnevni boravak sa različitim pogodnostima, salonski nameštaj, kadu na otvorenom, kao i hidromasažnu kadu ili mali bazen. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Arhitektura objekta je inspirisana venecijanskim arsenalom, a glavni građevinski materijal je kritski peščar.

Usluga

Noćenje-dorucak ili polupansion.

DOMES NORUZ CHANIA - ADULTS ONLY HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje