fbpx

DOMES ZEEN CHANIA HOTEL

DOMES ZEEN CHANIA HOTEL

Nalazi se u mestu najbižem starom gradu Hanja, Kato Daratso, na svega 3 km..Dođite do oaze tropske vegetacije, banana i palmi. Od peščane plaže je udaljen 90 m.

DOMES ZEEN CHANIA HOTEL

Lokacija

Luka koja se okreće sporom životu, usredsređena na grčki koncept „Ef Zeen: umetnost dobrog življenja“, Domes Zeen je uvala na plaži za razmišljanje, ponovno povezivanje, uspomene za ceo život i istraživanje. Nalazi se u mestu najbižem starom gradu Hanja, Kato Daratso, na svega 3 km..
Dođite do oaze tropske vegetacije, banana i palmi. Smešten iznad plaže, veličanstvena recepcija pruža neprekidan pogled na grad Hanju, gusta bambusova polja i dalje, sa sedištem u prvom redu do očaravajućih boja veličanstvenog kritskog neba. Od peščane plaže je udaljen 90 m. Aerodrom Hanja je udaljen 17 km.

Sadržaj

Dizajnirani kao tradicionalno grčko selo, bungalovi imaju sopstvenu privatnu baštu i izgrađeni su oko centralne agore okupljanja, odajući počast tradicionalnom Kafeneionu, mestu druženja gde stanovnici stvaraju svoj duh zajedništva. Svaki bungalov odiše toplim, rustičnim šarmom. Ručno izrađeni da unesu spoljašnjost, koristeći taktilne organske materijale u umirujućoj zemljanoj paleti, kroz velike prozore gledajte na bujne tropske vrste koje čine vašu očaravajuću privatnu baštu. Domes Zeen zaista definiše život sa željama za nekonvencionalnu, veoma ekspresivnu porodicu.

U Domes Zeen-u, gastronomija je više od obične hrane – to je oblik umetnosti, proslava senzornog istraživanja koja oduševljava i inspiriše. Svako jelo je pomno izrađeno remek-delo, napravljeno od najsvežijih i najukusnijih sastojaka, lokalno dobijenih od pouzdanih farmera i dobavljača. Očekuje vas mediteransko putovanje ukusa. Bilo da su to zlatne nijanse zalaska sunca, očaravajući sumrak ili noć obasjana zvezdama. U Domes Zeen-u nalaze se dva restorana i tri bara (pored bazena, na plaži, snek bar).

Sobe

Tropical bungalov (30m2) nalazi se u prizemlju sa prekrasnim pogledom na vrt. Sadrži prostrano kupatilo sa tušem i udoban bračni krevet, ogledalo za šminkanje, pegla i daska za peglanje, besplatan Wi-Fi, TV sa ravnim ekranom od 43 inča, udobni king size kreveti sa izvrsnom posteljinom, individualni klima uređaj, fen, mini bar (uz doplatu), elektronski sef (odgovara tabletima i manjim laptopovima), telefon sa direktnim biranjem (uz doplatu), nespresso aparat za kafu i pribor za pripremu čaja, kupatilo sa tuš kabinom, besplatan parking, bademantili i papuče.

Saphyre bungalov(30m2) nalazi se na prvom spratu sa očaravajućim pogledom na more. Sadrži prostrano kupatilo sa tušem i udoban bračni krevet. ogledalo za šminkanje, pegla i daska za peglanje, besplatan Wi-Fi, TV sa ravnim ekranom od 43 inča, udobni king size kreveti sa izvrsnom posteljinom, individualni klima uređaj, fen, mini bar (uz doplatu), elektronski sef (odgovara tabletima i manjim laptopovima), telefon sa direktnim biranjem (uz doplatu), nespresso aparat za kafu i pribor za pripremu čaja, kupatilo sa tuš kabinom, besplatan parking, bademantili i papuče.

Specijalni sadržaj u sobama: poslastice dobrodošlice, kablovska i satelitska TV, terasa sa ležaljkama, luksuzni toaletni pribor, recepcija 24/7 i posluga u sobu, oproštajni poklon, besplatne ležaljke na glavnom bazenu i na plaži, pametan sistem osvetljenja (4 različita podešavanja).

Usluga

Noćenje doručak ili polupansion.

Za najmlađe

Mini klub, igralište razne aktivnosti, dečiji bazen, sportovi na vodi uz doplatu.

DOMES ZEEN CHANIA HOTEL