fbpx

STEFAN VILLAGE HOTEL APARTMENTS APARTHOTEL

  • NASLOVNA
  • STEFAN VILLAGE HOTEL APARTMENTS APARTHOTEL

STEFAN VILLAGE HOTEL APARTMENTS APARTHOTEL

Kada je u pitanju porodični odmor, u Stefan Village Hotel Apartments stvaramo odgovarajuće okolnosti.

STEFAN VILLAGE HOTEL APARTMENTS APARTHOTEL

Lokacija

Stefan Village Hotel Apartments je idealno porodično odmaralište, na pogodnoj lokaciji u primorskom selu Agia Marina, na samo 300 metara od peščane plaže Agia Marina, 1km od oblasti Platanijasa i 9 km od prelepog grada Hanije.
Kada je u pitanju porodični odmor, u Stefan Village Hotel Apartments stvaramo odgovarajuće okolnosti. Apsolutna relaksacija za naše goste, detaljno osmišljeno okruženje za decu koje balansira savršenu kombinaciju udobnosti, gastronomije, vellnessa i prirode.

Sadržaj

Recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, specijalne večeri i emisije uživo, 2 velika bazena sa besplatnim suncobranima i ležaljkama, 2 bara, besplatan bežični internet, stoni tenis, Izbor jastuka(na zahtev), usluga buđenja, bar i kafe pored bazena, 2 dečija bazena, Igralište na otvorenom, zatvoreno igralište, kompjuter u zajedničkom prostoru koji gosti mogu koristiti (štampa, faks, kopija), bilijar i elektronske igre, kasno odjavljivanje (tuševi i svlačionice), medicinske usluge na zahtev i uz doplatu, parking zona, hemijsko čišćenje, soba za igru, izbor knjiga i prostor za čitanje.

Sobe

Superiorni jednosobni stanovi površine 44m2 dizajnirani su da zadovolje potrebe četiri člana porodice. Svi superiorni apartmani sa pogledom na bazen, bilo da imaju balkon ili balkon u prizemlju. Dekor je moderan sa mekim, zemljanim nijansama. Njihov elegantan dizajn sa modernim nameštajem sa suptilnim detaljima.
Spavaća soba je opremljena sa dva odvojena kreveta koji se mogu spojiti u bračni, a dnevni boravak ima prostor za sedenje i trpezariju za do četiri osobe. Opremljeni su modernim kupatilom sa tuš kabinom i fenom za kosu, imaju direktnu telefonsku liniju, individualno kontrolisanu klimu, elektronski sef i satelitsku TV. U svakom apartmanu postoji čajna kuhinja opremljena mini frižiderom, aparatom za kafu, kuvalom za vodu, tosterom i posuđem.

Superior studiji od 35m2 mogu da prime do 3 osobe i nude smeštaj otvorenog plana, sa dva odvojena kreveta koji se mogu spojiti u bračni, što vodi do nameštenog prizemnog balkona ili balkona sa pogledom na bazen. Opremljeni su modernim kupatilom sa tuš kabinom i fenom za kosu, dok imaju direktnu telefonsku liniju, individualno kontrolisanu klimu, elektronski sef i satelitsku TV. U svakom studiju postoji čajna kuhinja opremljena mini frižiderom, aparatom za kafu, kuvalom za vodu, tosterom i posuđem.

Plaža

Peščana plaža Agia Marine udaljena je 250-300m od objekta. Ležaljke i suncobrani su u z doplatu na plaži dok je pored hotelskog bazena korišćenje besplatno.

Usluga

Noćenje doručak.

STEFAN VILLAGE HOTEL APARTMENTS APARTHOTEL