fbpx

LONG BEACH RESORT ( EX HILTON LONG BEACH) Hotel

  • NASLOVNA
  • LONG BEACH RESORT ( EX HILTON LONG BEACH) Hotel

LONG BEACH RESORT ( EX HILTON LONG BEACH) Hotel

LOKACIJA: Komforan hotel, nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, ali s obzirom na veličinu hotela, pojedini delovi su razičito udaljeni od plaže. Postoje sobe za nepušače.

LONG BEACH RESORT ( EX HILTON LONG BEACH) Hotel

LOKACIJA: Komforan hotel, nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, ali s obzirom na veličinu hotela, pojedini delovi su razičito udaljeni od plaže. Lociran je na 14km južno od aerodroma i 30km od Hurgade, ka Safagi.

SADRŽAJ: Hotel ima više restorana, Lotus - glavni restoran sa pogledom na bazene, Al Dente - italijanski restoran, Marhaba - egipatski restoran, restoran na plaži nudi morske plodove, pet barova, diskoteku, shopping centar, 7 otvorenih bazena,tri se zimi greju, bazen i igralište za decu na plaži, klub za decu, suncobrani, peškiri i ležaljke na plaži – besplatno, diving centar, sportove na vodi, salu za bilijar, mini golf, 4 teniska i 2 squash terena, fitness, sauna, SPA, jacuzzi, parno kupatilo, salon lepote, animaciju.

SOBE: Ima 912 soba, sve imaju terasu ili balkon, klimu, mini bar/frižider, telefon, SAT TV, kupatillo, fen za kosu. Postoje sobe za nepušače.

USLUGA: je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).