fbpx

LIVADA PRESTIGE HOTEL

LIVADA PRESTIGE HOTEL

1.danDolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.2. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

LIVADA PRESTIGE HOTEL

Program Putovanja

1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.

Lokacija

Hotel Livada Prestige nalazi se u Moravskim Toplicama, među prekmurskim ravnicama koje pružaju mir kakav urbana sredina već dugo ne poznaje.

Sadržaj

Gostima su na raspolaganju pansionski restoran i a la carte Restoran Prestige, kao i tri bara: aperitiv, panorama i wellness bar. Gostima su na raspolaganju veliki Wellness i Thai centar tajlandskih masaža, gde se odabranim aromatičnim uljima i toplim ekstraktima tajlandskog bilja doprinosi olakšavanju bolova u zglobovima i mišićima, otklanjaju glavobolje i doprinose boljem snu. Dok se u Termama 3000 nalazi i veliki Medico-wellness centar Thermalium, čija su posebnost programi na osnovi crne termomineralne vode i lokalno obojene masaže. To je centar opuštanja, lepote i prijatne atmosfere, a terapijski centar obuhvata uslugu od oko 120 opuštajućih i 150 terapijskih usluga (aromaterapija, terapija vrućim kamenjem, ayurveda, aqua sauna…). Gostima je na raspolaganju ukupno 11 spoljašnjih i unutrašnjih bazena sa crnom termomineralnom vodom i običnom vodom. Hotel ima sopstvene spoljašnje bazene, spoljašnji i unutrašnji dečiji bazen, unutrašnji bazen i spoljašnji bazen sa jedinstvenom crnom termomineralnom vodom. Bazenski kompleks Termi 3000 čine i razne vodene atrakcije: divlja reka sa brzacima, ležaljke, gejziri, slapovi, vodene i svetlosne masaže, plivanje protiv struje, žuboreće kupke... Najviša tačka bazenskoga kompleksa Terme 3000 je 22m visoki toranj sa više tobogana od kojih je jedan “Aqualoop”, jedan od najbržih tobogana u Evrpoli, a za one još hrabrije na raspolaganju je tobogan “Kamikaze”. Na prekmurskim ravnicama svoje će opuštanje naći ljubitelji golfa.

Sobe

Hotel poseduje 122 sobe i apartmana, a većina soba na raspolaganju ima masažnu kadu sa crnom termomineralnom vodom, a neke imaju dodatno i tuš sa masažerima. Sve sobe poseduju: TV, telefon, sef, mini-bar, klimu, Wi-Fi internet, balkon, kupatilo, fen za kosu.

Usluga

Usluga na bazi polupansiona (doručak, večera - švedski sto).

LIVADA PRESTIGE HOTEL