fbpx

AJDA HOTEL

AJDA HOTEL

1.danDolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.2. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

AJDA HOTEL

Program Putovanja

1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.

Lokacija

Hotel Ajda živi priču lokalne žitarice koju nosi u svom imenu. Tipična lokalna žitarica heljda gradi ponudu hotela i prati goste na svakom koraku – možete je naći u jastucima u kojima se brine za miran i dubok san; u kuhinji u kojoj obogaćuje okus lokalnih i drugih jela; ali i svugde u hotelu gde svojom slikom unosi osećaj miline.
Hotel Ajda najveći je hotel u Termama 3000. Natkriveni hodnici povezuju ga sa wellness i zdravstvenom ponudom Terma. Gostima su na raspolaganju hotelski bazeni, a slobodan ulaz imaju i u jedan od najvećih termalnih parkova u Sloveniji. Najvećim termama u Pomurju se posebno mogu radovati oni koji planiraju odmor u Hotelu Ajda. Hotel ima i odličan hotelski bazen.

Sadržaj

recepcija, restoran, aperitiv bar, kongresna dvorana i dvorana za sastanke, taverna, otvoreni i zatvoreni bazen, fitness, sauna i solarijum. Hotel je u potpunosti klimatizovan. U cenu je uključeno i negraničeno kupanje u hotelskom i kompleksu bazena Terme 3000, kao i upotreba sauna i fitness studija

Sobe

standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, internet, mini bar, kupatilo, fen. Većina soba ima balkon. Sobe imaju jastuke sa heljdinim ljuspicama i pogodne su za asmatičare i osobe koje imaju problem sa alergijama. Maximum broj pomoćnih ležaja u standard sobi je 1.

Usluga

polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela).
Napomena:
Krevetac za bebu uz doplatu 8 eur dnevno
Deca do 5,99 godina nemaju krevet i dele krevet sa roditeljima.

AJDA HOTEL