fbpx

KONTOKALI BAY HOTEL

KONTOKALI BAY HOTEL

Lokacija: Nalazi se na peščanom plaži, 5 km severno og grada Krfa (oko 7 km od aerodroma).

KONTOKALI BAY HOTEL


Lokacija

Lokacija: Nalazi se na peščanom plaži, 5 km severno og grada Krfa (oko 7 km od aerodroma).

Sadržaj

Sadržaj: recepcija, glavni i 2 a la carte restorana, taverna, 2 bara, bazen sa morskom vodom, unutrašnji bazen, mini spa centar, TV sala, prodavnice, frizerski salon...

Sobe

Sobe: sobe su sa kupatilom, fenom za kosu, klima uređajem, satelitskom TV sa muzičkim kanalima, bežičnim internet priključkom, telefonom, sefom, mini barom i balkonom ili terasom.

Usluga

Usluga: noćenje doručak, polupansion ili pun pansion.

Sport i zabava

Sport i zabava: dnevne i večernje animacija, pozorište, fitnes, teretana, aerobik, tereni za tenis, odbojka na plaži, bilijar, stoni tenis, sportovi na vodi. Organizovane vožnje mountain bicikala uz vodiča, jahanje konja (10 km), tereni za golf sa 18 rupa (13 km).

Za najmlađe

Za decu: dečiji bazen, igralište, animacija.

Napomena

Sledeće besplatne usluge koje se nude tokom boravka u hotelu: jedna flaša mineralne vode i jedna flaša vina (750 ml) po sobi po dolasku, bade mantili, papuče i komplet toaletnih potrepština, besplatni sef u svim sobama i besplatan pristup internetu u celom hotelu, piće dobrodošlice, jedan ležaj za sunčanje i suncobran na plaži ili na bazenu, korišćenje teniskog terena (isključuje osvetljenje). Besplatan ulaz u „Kontokali Bai Banju“ za korišćenje zagrejanog kupanja u zatvorenom bazenu, đakuzi, hamam, saune, akua gim-vežbanje, teretana (potpuno opremljena). Dostupni su peškiri za plažu.

U cenu aranžmana je uključeno

Klima, sef, peškiri za bazen i plažu, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena. 

KONTOKALI BAY HOTEL