fbpx

KIPRIOTIS PANORAMA & SUITES - PSALDI Hotel

  • NASLOVNA
  • KIPRIOTIS PANORAMA & SUITES - PSALDI Hotel

KIPRIOTIS PANORAMA & SUITES - PSALDI Hotel

Lokacija: ovaj hotel se nalazi u mestu Psaldi, na istočnoj obali sa predivnim pogledom na Egejsko more. Udaljen je od plaže 200 m. Od aerodroma je udaljen 25 km,a od grada Kosa 3 km

KIPRIOTIS PANORAMA & SUITES - PSALDI Hotel

Lokacija: ovaj hotel se nalazi u mestu Psaldi, na istočnoj obali sa predivnim pogledom na Egejsko more. Udaljen je od plaže 200 m. Od aerodroma je udaljen 25 km,a od grada Kosa 3 km.

Sadržaj: pored glavnog restorana koji nudi odličnu internacionalnu kuhinju hotel ima na raspolaganju i restoran grčke kuhinje, 2 bara od kojih se jedan nalazi na vrhu hotela ,bar pored bazena i bar na plaži.Na raspolaganju su 2 bazena za odrasle, jedan bazen za decu, menjačnica, mini market, rent – a- car, WiFi (uz doplatu), frizerski salon, servis za pranje veša.Gosti mogu da se opuste u spa centru u đakuziju ili sauni (uz doplatu)

Sobe: hotel ima 292 prostrane sobe i sve imaju klima uređaj, kupatilo, fen, bade mantil, papuče, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu),frižider(na upit)

Sport i zabava: pored teretane, gosti mogu da se zabave uz video igrice ili igrajući tenis i bilijar(uz doplatu) kao i odbojku na plaži.Mlađm gostima su na raspolaganju video igrice.

Usluga: polupansion – doručak i večera