fbpx

ATLANTIS HOTEL - LAMBI Hotel

ATLANTIS HOTEL - LAMBI Hotel

Smešten na samo 2 km od centra grada, Atlantis gostima nudi lak pristup bogatom noćnom životu Kosa. Od aerodroma je udaljen 25 km. Hotel se sastoji od glavne zgrade, aneks zgrade i bungalova.

ATLANTIS HOTEL - LAMBI Hotel

Lokacija : ovaj hotel izgrađen na prelepoj peščanoj plaži se nalazi na idealnoj lokaciji sa jedinstvenim pogledom na plavetnilo Egejskog mora i obalu Male Azije na jednoj strani i ostrvo Pserimos na drugoj. Smešten na samo 2 km od centra grada, Atlantis gostima nudi lak pristup bogatom noćnom životu Kosa. Od aerodroma je udaljen 25 km. Hotel se sastoji od glavne zgrade, aneks zgrade i bungalova.

Sadržaj: recepcija, restoran, dva bazena, dečiji bazen, bar pored bazena, bar na plaži, animacije, sef (uz doplatu), internet, parking, igralište za decu, prodavnica, mini klub, iznajmljivanje bicikala.

Sobe: Standardne i porodične sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, internet (uz doplatu), frižider, kupatilo, fen, balkon.

Sport i zabava: pored bazena, za zabavu su na raspolaganju teniski teren, stoni tenis, bilijar i raznovrsne animacije, a najmlađima je na raspolaganju i igralište.

Usluga: polupansion - polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).