fbpx

KEMPINSKI SOMA BAY Hotel

KEMPINSKI SOMA BAY Hotel

LOKACIJA: Hotel je lociran u predivnom Soma Bay zalivu, 45 km udaljenom od aerodroma u Hurgadi. Soma Bay zaliv je poznat po lepim peščanim plažama, vodi bogatoj mineralima i prijatnoj klimi.

KEMPINSKI SOMA BAY Hotel

LOKACIJA: Hotel je lociran u predivnom Soma Bay zalivu, 45 km udaljenom od aerodroma u Hurgadi. Soma Bay zaliv je poznat po lepim peščanim plažama, vodi bogatoj mineralima i prijatnoj klimi. Nalazi se na privatnoj plaži dugoj 400 metara. Hotel ima ukupno 291 sobu.

SADRŽAJ: U okviru hotela su četiri restorana, barovi i terasa na otvorenom sa pogledom na planine u okruženju zaliva sa kristalno čistom vodom. Bežični internet je dostupan u lobiju, dok je u sobama dostupna brza internet konekcija. Takođe je na raspolaganju i upotreba kompjutera u biznis centru.

SOBE: su komforne i ukusno dekorisane. Svaka soba je uređena po standardima Kempinski hotela i ima kupatilo, balkon ili terasu, klima uređaj, TV, pristup internetu, telefon, sef i fen za kosu, kao i room servis 24 h. Gostima hotela su na raspolaganju bazeni, lazy river, spa centar sa talaso-terapijom, golf, fitnes centar i teretana, sportovi na vodi, kao što su ronjenje, gnjuranje, windsurfing i kajt surfing.

USLUGA:  All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).