fbpx

KARMIR RESORT HOTEL

KARMIR RESORT HOTEL

 Moderan hotel u regiji Goynuk, 90 m od svoje plaže, 8 km od centra Kemera i 40 km od aerodroma Antalija. Hotel je otvoren 2014. godine. Plaža je peskovita sa šljunkom pri ulasku

KARMIR RESORT HOTEL


Lokacija

 Moderan hotel u regiji Goynuk, 90 m od svoje plaže, 8 km od centra Kemera i 40 km od aerodroma Antalija. Hotel je otvoren 2014. godine. Plaža je peskovita sa šljunkom pri ulasku.  

Sobe

Kupatilo, fen, centralni klima uređaj, SAT TV, mini-bar, sef, Wi-Fi (uz doplatu), balkon. Family sobe su površine 34 m2 i sastoje se iz dve sobe.  

Smeštaj

 Glavni restoran, 2 a la carte restorana, 4 bara, otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa toboganima, dečiji bazen, gimnastika u vodi, aerobik, step i časovi plesa, odbojka na plaži, vaterpolo, igre i animacije na bazenu, teatar, muzika uživo, večernji programi i predstave, SPA centar (tursko kupatilo, sauna, fitness), stoni tenis, pikado, košarka, streljaštvo i tenis, Wi-Fi internet u lobiju (bez doplate).  

Usluga

 Ultra all inclusive - doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, užine, kolači od 14:00 do 17:00, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (fitnes, tursko kupatilo, sauna, samoposluživanje - izbor više jela).

Sadrzaj uz doplatu: A la carte restorani, uvozna pića, specijalna vina, masaže i tretmani, internet u sobama, bilijar, sportovi na vodi na motorni pogon, škola ronjenja, osvetljenje teniskog terena., room service.

KARMIR RESORT HOTEL