fbpx

CORENDON PLAYA KEMER HOTEL

CORENDON PLAYA KEMER HOTEL

 Hotel se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, u Beldibi regiji. Od centra grada Kemera udaljen je 10km, a od aerodroma u Antaliji 40km. Hotel je renoviran 2019/2021. godine

CORENDON PLAYA KEMER HOTEL


Lokacija

 Hotel se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, u Beldibi regiji. Od centra grada Kemera udaljen je 10km, a od aerodroma u Antaliji 40km. Hotel je renoviran 2019/2021. godine.  


Sadržaj

Glavni restoran, 2 a la carte restorana, 5 barova, disko, mini klub za decu (4-12god), dnevne animacije, živa muzika, spoljašnji bazen, bazen za decu, unutrašnji bazen, bazen sa 3 tobogana, tursko kupatilo, sauna, spa&wellness centar, pikado, stoni tenis, razni sportovi na vodi, usluge frizera, lekara, pranja veša, prodavnica. Ležaljke i suncobrani na plaži uključeni su u cenu ultra all inclusive usluge. Peškiri za plažu takođe ulaze u cenu ultra all inclusive usluge.

Sobe

Hotel raspolaže ukupno sa 306 soba. Tipovi soba u hotelu:
Standardne sobe (24-27m2), Superior sobe (30m2), Porodične sobe (32-40m2), sobe za osobe sa invaliditetom (24m2).
 Sobe imaju besplatan wi-fi internet, minibar, TV sa satelitskim kanalima, split klimu, sef, direktnu telefonsku liniju, bademantil i papuce, aparat za spremanje kafe (dopunjuje se svaka 2 dana).

Usluga

Ultra all inclusive - "ultra sve uključeno" (prema hotelskim pravilima).

CORENDON PLAYA KEMER HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
CORENDON PLAYA KEMER HOTEL