fbpx

JAZ MAKADI STAR HOTEL

JAZ MAKADI STAR HOTEL

Makadi Bay, nalazi se u istoimenom zalivu i oko 35 km južno od Hurgade.

JAZ MAKADI STAR HOTEL


Lokacija

Makadi Bay, nalazi se u istoimenom zalivu i oko 35 km južno od Hurgade.

Sadržaj

Sadržaji rizorta uključuju redovan večernji zabavni program, ronilački centar i otvoreni bazen.Gosti mogu uživati u velikom izboru mesta za obedovanje i opuštanje uz piće, s obzirom na to da rizort poseduje preko 10 različitih restorana i barova. 

Sobe

Sve sobe su prostrane i sadrže aparat za čaj/kafu i TV sa satelitskim kanalima.

Smeštaj

 Elegantne sobe rizorta Jaz Makadi Star & Spa imaju sopstveni balkon s pogledom na vrt ili na bazen

Plaža

Peščana plaža duga 4km.

Opšti podaci

Ovaj rizort se nalazi pored Crvenog mora u mestu Madinat Makadi, na 5 minuta hoda od sopstvene plaže.Naselje je okruženo peščanom plažom dugom 4 km. Privlači veliki broj turista ali i one koji ovde dolaze zbog ronjenja.

Usluga

All inclusive.

Hrana i piće

All inclusive - „sve uključeno“-doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

Ostali sadržaji

Objekat Jaz Makadi raspolaže centrom za ronjenje i gnjuranje koji gostima pruža mogućnost da istraže koralne grebene Crvenog mora

Sport i zabava

Sadržaji poput sportova na vodi, jedrenja na dasci, ronjenja, gnjuranja, vožnje kanua i jahanja gostima su na raspolaganju uz doplatu

Za najmlađe

Spa & wellness

 U spa centru Mividaspa gosti se mogu opustiti i uživati. Ponuda obuhvata tretmane za osvežavanje i regeneraciju, terapije vodom, masaže, programe opuštanja i kozmetičke usluge uz doplatu. 

Napomena

Gostima je, uz obaveznu doplatu / doplata je 6 eura po noci po osobi,deca 3-11,99 placaju 3 eura /dostupan i vodeni park Makadi Water World (50 raznih tobogana) do koga redovno saobraća shuttlebus.

JAZ MAKADI STAR HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
JAZ MAKADI STAR HOTEL