fbpx

DUKES THE PALM, A ROYAL HIDEAWAY HOTEL (EX. DUKES DUBAI) HOTEL

  • NASLOVNA
  • DUKES THE PALM, A ROYAL HIDEAWAY HOTEL (EX. DUKES DUBAI) HOTEL

DUKES THE PALM, A ROYAL HIDEAWAY HOTEL (EX. DUKES DUBAI) HOTEL

Opet, u blizini je  svih sadržaja za zabavu i šoping. Dubai Marina i tržni centar Marina Mall udaljeni su oko 10 km, Jumeira Beach Residence oko 8 km. Aerodrom Dubai udaljen je oko 35 km.

DUKES THE PALM, A ROYAL HIDEAWAY HOTEL (EX. DUKES DUBAI) HOTEL

Lokacija

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel pravi je predstavnik kosmopolitskog luksuza a svojom pozicijom, na severnom delu jedne od najpoznatijih tačaka Dubaija, na veštački napravljenom ostrvu The Palm, preporuka je za mirniji odmor. Opet, u blizini je  svih sadržaja za zabavu i šoping. Dubai Marina i tržni centar Marina Mall udaljeni su oko 10 km, Jumeira Beach Residence oko 8 km. Tržni centar Mall of Emirates se nalazi na 20 minuta vožnje, a tržni centar Dubai Mall na 30 minuta vožnje od objekta. Do svih zabavnih parkova u kompleksu Dubai Parks and Resorts se može stići za 30 minuta. Aerodrom Dubai udaljen je oko 35 km.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 279 luksuznih soba i 285 ukusno uređenih apartmana sa hotelskom uslugom i spektakularnim pogledom na Persijski zaliv i obrise čuvene četvrti Marina. Sve sobe i suite jedinice sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu kafe i čaja, prostran garderober i sobni sef. Ostale pogodnosti obuhvataju bademantile, papuče i besplatan Floris toaletni pribor.


Hrana i piće

U objektu Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel možete probati najbolje britanske specijalitete. Sjajan izbor jela sa britanskim uticajima se služi tokom celog dana u restoranu Great British Restaurant (GBR), iz kojeg se pruža pogled na obrise blistave Dubai Marine. U baru Dukes se pripremaju neki od najboljih martinija na svetu.

Sport i zabava

Na plaži možete uživati u raznovrsnim sportovima na vodi, a na raspolaganju vam je i "lenja reka". Ponuda takođe uključuje vrhunsku teretanu sa savremenom opremom, u kojoj možete nastavili svoj fitnes program. Teretana se nalazi na 14. spratu i ima prozore od poda do plafona sa veličanstvenim pogledom na obrise Dubai Marine. Tokom boravka se takođe možete opustiti u renomiranom frizerskom salonu.

Napomena

Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice.

DUKES THE PALM, A ROYAL HIDEAWAY HOTEL (EX. DUKES DUBAI) HOTEL