fbpx

AL SEEF HERITAGE HOTEL DUBAI CURIO COLLECTION BY HILTON HOTEL

  • NASLOVNA
  • AL SEEF HERITAGE HOTEL DUBAI CURIO COLLECTION BY HILTON HOTEL

AL SEEF HERITAGE HOTEL DUBAI CURIO COLLECTION BY HILTON HOTEL

Priče čekaju da budu otkrivene među krivudavim uličicama i nasipima. U gradu punom blistavih oblakodera, hotel Al Seef Heritage je veza sa misterijom i magijom „Starog Dubaija“.

AL SEEF HERITAGE HOTEL DUBAI CURIO COLLECTION BY HILTON HOTEL

Osetite tradiciju starog sveta u ovom autentičnom hotelu! Smešten u Al Seefu, živopisnom šetalištu na obalama Dubai Creeka, gde su  osnovane prvobitne naseobine kao preteče grada Dubai-a savršeno je mjesto za otkrivanje bogate emiratske tradicije. Priče čekaju da budu otkrivene među krivudavim uličicama i nasipima. U gradu punom blistavih oblakodera, hotel Al Seef Heritage je veza sa misterijom i magijom „Starog Dubaija“.

Lokacija

Nalazi se na idealnom mestu u četvrti Bur Dubai, na 6 km od Svetskog trgovinskog centra, 9 km od tržnog centra City Walk i 10 km od tržnog centra Dubai Mall, Burj Khalife i Akvarijuma. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, udaljen 9 km od hotela Al Seef.

Sobe

Osećajte se kao kod kuće u jednoj od soba raspoređenih u 10 tradicionalnih arapskih bajta (kuća) prepunih kultnim vetro kulama – tipičnim načinom na koji su se gradile kuće u stara vremena. Sve sobe sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider, kuvalo, bide, fen za kosu i radni sto. Hotelske sobe imaju sopstveno kupatilo.

Smeštaj

Sadržaji ovog objekta uključuju restoran, recepciju koja radi non-stop, poslugu u sobi i besplatan WiFi. Pušenje je zabranjeno u ovom objektu.

Hrana i piće

Gosti hotela Al Seef Heritage mogu uživati u doručku na bazi švedskog stola.

Napomena

Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice;

AL SEEF HERITAGE HOTEL DUBAI CURIO COLLECTION BY HILTON HOTEL