fbpx

GRAND PLAZA MOVENPICK MEDIA CITY HOTEL

  • NASLOVNA
  • GRAND PLAZA MOVENPICK MEDIA CITY HOTEL

GRAND PLAZA MOVENPICK MEDIA CITY HOTEL

Grand Plaza Movenpick Media City je centralno lociran u središtu Dubai Media & Internet City-ja – živahne poslovne četvrti i u blizini amblematičnog Palm Jumeirah i Dubai Marine.

GRAND PLAZA MOVENPICK MEDIA CITY HOTEL

Lokacija

Grand Plaza Movenpick Media City je centralno lociran u središtu Dubai Media & Internet City-ja – živahne poslovne četvrti i u blizini amblematičnog Palm Jumeirah i Dubai Marine. Plaža Mina Sejahi (Mina Seyahi) nalazi se na 1,3 km od hotela, dok je plaža Sufuh (Sufouh) udaljena 1,9 km. Osim toga, mnoge atrakcije Dubaija kao i tržni centar Mall of the Emirates udaljene su manje od 10 minuta vožnje. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, udaljen 31 km.


Smeštaj

Sve sobe sadrže klima-uređaj i sopstveno kupatilo, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, kuvalo, bide, fen za kosu i radni sto. 

Opšti podaci

Objekat Grand Plaza Mövenpick nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, bazenom na otvorenom i fitnes centrom. Ponuda objekta uključuje smeštaj sa 5 zvezdica opremljen saunom i terasom za sunčanje. Ovaj hotel sa 5 zvezdica ima besplatan WiFi, bar i zajednički salon. Gostima smeštajnog objekta na raspolaganju su recepcija koja radi non-stop, posluga u sobi.

 

Hrana i piće

Gosti objekta Grand Plaza Mövenpick mogu uživati u doručku na bazi švedskog stola.

GRAND PLAZA MOVENPICK MEDIA CITY HOTEL