fbpx

FUN & SUN FAMILY LIFE BELEK Hotel

  • NASLOVNA
  • FUN & SUN FAMILY LIFE BELEK Hotel

FUN & SUN FAMILY LIFE BELEK Hotel

Hotel je otvoren 2012. a poslednji put renoviran 2020. godine. Sastoji se od petospratne zgrade i anex dela. Nalazi se na oko 40 km od aerodroma u Antaliji i oko 8 km od Beleka.  

FUN & SUN FAMILY LIFE BELEK Hotel


Lokacija

Hotel je otvoren 2012. a poslednji put renoviran 2020. godine. Sastoji se od petospratne zgrade i anex dela. Nalazi se na oko 40 km od aerodroma u Antaliji i oko 8 km od Beleka. Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu . Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su besplatni.  

Sadržaj

Glavni restoran "Sunny", 4 a la carte restorana ( riblji, italijanski i tradicionalni turski),spoljašnji bazen za odrasle, bazen za decu i bebe, Aqua park sa 3 tobogana, zatvoren bazen za odrasle i decu, odbojka na plaži, košarka, pilates, joga, aerobic, stoni tenis, muzika uživo, fitness centar, tursko kupatilo, sauna.  

Sobe

Ukupno 230 smeštajnih jedinica. Standardne sobe su površine 28-30 m2 i nalaze se u glavnoj zgradi, sobe sa krevetima na sprat su površine 30-33 m2, family suite površine 41 m2 i nalaze se u glavnoj zgradi i standardne sobe bez balkona su površine 22-24 m2 i nalze se u anex zgradi. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, telefon, TV, klima uređaj, Wi-fi internet, sef, mini bar.    

Plaža

Hotel poseduje privatnu peščano-šljunkovitu plažu, gde su ležaljke, suncobrani, kao i bar na plaži su besplatni za goste hotela dok se peškiri koriste uz obavezan depozit.

Usluga

Ultra All inclusive (samoposluživanje- izbor više jela prema hotelskim pravilima).   

Popusti i doplate

Aktivnosti uz doplatu: sportovi na vodi, bilijar, časovi tenisa, tretmani za ulepšavanje, masaže i pilinzi.   

FUN & SUN FAMILY LIFE BELEK Hotel

Aranžman
Period & Trajanje