fbpx

LIMAK ARCADIA HOTEL AND RESORT Hotel

  • NASLOVNA
  • LIMAK ARCADIA HOTEL AND RESORT Hotel

LIMAK ARCADIA HOTEL AND RESORT Hotel

Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, manje od kilometra od centra Beleka, na obali mora. Otvoren je 1995. godine, a renoviran 2012. godine i zauzima ukupnu površinu od 97.000 m2

LIMAK ARCADIA HOTEL AND RESORT Hotel


Lokacija

Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, manje od kilometra od centra Beleka, na obali mora. Otvoren je 1995. godine, a renoviran 2012. godine i zauzima ukupnu površinu od 97.000 m2. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži.  

Sadržaj

Hotel ima glavni restoran (Pinea), 4 a la carte restorana (italijanski, turski, kineski, japanski), Mangal bbq restoran, 7 barova, 3 snack restorana, 3 otvorena bazena za odrasle, bazen za decu, aqua park sa 3 tobogana, mini klub, animaciju, 4 terena za tenis, mini golf, odbojku na plaži, stoni tenis, fitness centar, besplatan wi-fi u lobiju i sobama.   

Sobe

Svaka soba sadrži: kupatilo, fen, tepih, mini bar (dnevno se puni), sef (ne plaća se), TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktan telefon u sobi i kupatilu, centralni klima uređaj, balkon.   

Usluga

Ultra All inclusive - "sve uključeno" - doručak, ručak, večera, ponoćna užina i supa, kasni doručak u restoranu Aspendos, sveže ceđeni sokovi uz doručak, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, čaj, kafa, kolači, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sve po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).   

Popusti i doplate

 Sadržaj uz doplatu: Sva flaširana i uvozna pića, sportovi na vodi, masaža i SPA, pakovani sladoled, časovi tenisa i oprema za tenis.  

LIMAK ARCADIA HOTEL AND RESORT Hotel

Aranžman
Period & Trajanje