fbpx

FIDIAS CITY STUDIOS Apartmani

  • NASLOVNA
  • FIDIAS CITY STUDIOS Apartmani

FIDIAS CITY STUDIOS Apartmani

-
Lokacija: Fidias city studios se nalaze u strogom centru glavnog grada Kefalonije Argostoli. Do zvaničnog centra, glavnog trga od vile ima nepunih 50 metara. Usluga: Najam. dana.

FIDIAS CITY STUDIOS Apartmani

Lokacija: Fidias city studios se nalaze u strogom centru glavnog grada Kefalonije Argostoli. Do zvaničnog centra, glavnog trga od vile ima nepunih 50 metara. Posebno naglašavamo da je vila smeštena u prvom redu do obale i jednog od šetališta ovog kosmopolitskog grada Argostioli. Najbliža plaža se nalazi na nekih 2km od Argostolija u mestu Lassi, a odlična i veoma popularna plaža Makris Gialos i Platis Gialos u Lassi-ju su na 3km od grada.

Smestaj: Vila je u potpunosti renovirana za sezonu 2018. i pruža nezaboravan boravak svim našim gostima. Zbog perfektne pozicije, ovu vilu preporučujemo svim gostima. Dvokrevetni studio: su smesteni na prvom, drugom i trecem spratu ovog objekta. Dvokrevetni sudio u svom sastavu poseduje ili francuski krevet za dve osobe ili dva singl lezaja, dva noćna stočića, klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta u slučaju da želite da ga koristite 5 eura dnevno, TV, orman, kao i kuhinjski deo koji je opremljen posudjem za dve osobe,i u svom sastavu ima ketler, toster, aspirator, frižider. Sto za ručavanje i sofa se takođe nalaze u kuhinjskom delu. Svaki studio poseduje svoju terasu koja ima ili direktan pogled na more ili bočni pogled na more i u svom sastavu ima sto sa dve stolice. Kupatilo je moderno sređeno i pored ormarića za ličnu higijenu poseduje i tuš sa tuš zavesom kao i fen za kosu.

Usluga: Najam.

Napomena: Wi Fi gratis, korišćenje klima uređaja – 5 eur /dnevno, plaćanje na licu mesta, čišćenje apartmana i promena posteljine svakog 3. dana.