fbpx

EUPHORIA EXCELSIOR HOTEL (EX CORINTHIA) Hotel

  • NASLOVNA
  • EUPHORIA EXCELSIOR HOTEL (EX CORINTHIA) Hotel

EUPHORIA EXCELSIOR HOTEL (EX CORINTHIA) Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi 5 km od centra Sidea i 55 km od aerodroma u Antaliji, a na 450 metara od mora i privatne peščano-šljunkovite plaže, do koje postoji i shuttle bus. godine.

EUPHORIA EXCELSIOR HOTEL (EX CORINTHIA) Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi 5 km od centra Sidea i 55 km od aerodroma u Antaliji, a na 450 metara od mora i privatne peščano-šljunkovite plaže, do koje postoji i shuttle bus. Hotel je izgrađen 1990. godine, a sobe su renovirane 2012. godine. Sastoji se iz glavne i anex zgrade. 

Hotel poseduje 181 sobu.

Sadržaj: Glavni restoran, snack restoran, 4 bara, otvoreni i zatvoreni bazen, dečji bazen, igralište, mini-klub, teretana, bilijar, teniski teren, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka, košarka, WI-FI u lobiju. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. 

Sobe:  Kupatilo sa kadom i fenom, sef (2,5 eur dnevno), individualni klima uređaj, telefon, mini-bar (voda se dnevno puni), SAT TV, balkon. 

Usluga: All Inclusive - "sve uključeno" - doručak, ručak, užine u baru na plaži od 12:30 do 14:30, večera,  lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Masaže, sportovi na vodi, noćna rasveta teniskih terena i oprema za tenis, sef, dadilja, bilijar, sladoled, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna pića.