fbpx

DIAMOND BEACH HOTEL & SPA HOTEL

DIAMOND BEACH HOTEL & SPA HOTEL

  Hotel Diamond beach & spa 5* se nalazi u regiji Colakli. Udaljen je 12km od centra Sidea i oko 55km od aerodorma u Antaliji.

DIAMOND BEACH HOTEL & SPA HOTEL

Lokacija

  Hotel Diamond beach & spa 5* se nalazi u regiji Colakli. Udaljen je 12km od centra Sidea i oko 55km od aerodorma u Antaliji. Hotelska plaža je peščana, udaljena 250m2 od hotela gde su peškiri, ležaljke i suncobrni besplatni i uključeni su u hotelski koncept. Sadržaj : Hotel poseduje recepciju, glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i mediteranski), snack bar, loby bar, cocktail bar, bar pored bazena, bar na plaži, Wi-Fi u loby baru besplatno, otvoren i zatvoren bazen za decu i odrasle, 2 tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, mini klub za decu od 04-12 godina, stoni tenis, full animacija, relax bazen.

Sadržaj

 Hotel poseduje recepciju, glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i mediteranski), snack bar, loby bar, cocktail bar, bar pored bazena, bar na plaži, Wi-Fi u loby baru besplatno, otvoren i zatvoren bazen za decu i odrasle, 2 tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, mini klub za decu od 04-12 godina, stoni tenis, full animacija, relax bazen. 

Sobe

   Hotel raspolaže sa 288 soba različitih tipova i struktura (192 standardne sobe kvadrature 28m2; 30 standardnih large soba kvadrature 31m2; 64 porodične sobe kvadrature 40m2). Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo sa kadom ili tušem, fen, centralna klima, mini bar, sef (uz doplatu), LCD TV, balkon, ketler, telefon, bade mantil (uz doplatu), detektor za dim   

Plaža

Privatna peščana plaža je udaljena 250 m od hotela. Gostima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu koji su besplatni, kao i bar.

Usluga

 Ultra all inclusive prema hotelskim pravilima Napomena : Hotel nije pet friendly
Usluge uz doplatu : masaže, usluge doktora, jacuzzi, zamena peškira, vešernice, usluga čuvanja dece, osvetljenje za teniske terene su usluge koje se dodatno naplaćuju i nisu obuhvaćenje ultra all inclusive konceptom. Usluga : ultra all inclusive prema hotelskim pravilima 

Napomena

 Hotel nije pet friendly

DIAMOND BEACH HOTEL & SPA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
DIAMOND BEACH HOTEL & SPA HOTEL