fbpx

DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL

DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL

Nalazi se u regiji Okurdžalar, 90 km udaljen od aerodroma u Antaliji i 32 km od Alanje.

DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL

Lokacija

Nalazi se u regiji Okurdžalar, 90 km udaljen od aerodroma u Antaliji i 32 km od Alanje.

Sadržaj

U sastavu ovog luksuznog hotela nalazi se nekoliko otvorenih bazena za odrasle, decu, kao i bazen sa toboganima površine preko 3.000m². Jedan bazen je namenjen samo gostima hotela Botanik Platinum, a ostale mogu da koriste i gosti hotela Delphin Botanik. Pored glavnog restorana, u kom se služe doručak, ručak i večera, gostima su na raspolaganju još 5 a la carte restorana (meksički, grčki, italijanski, libanski i dalekoistočni), nekoliko barova.
Luna park, diskoteka, usluge lekara, internet centar, prodavnice, dnevna i noćna animacija, bioskop, dečiji bioskop, mini klub za decu, dečiji meni, dečiji disko i bioskop. Od sportova, gostima su na raspolaganju odbojka, aerobik, bilijar, kuglanje, boćanje, mini golf, aerobik,  mini fudbal, stoni tenis, fitness centar i tenis, Luna park, ležaljke i suncobrane pored bazena i na plaži. Na plaži postoji mogućnost bavljenja brojnim sportovima na vodi. SPA centar u svojoj ponudi ima saune, tursko kupatilo, različite vrste masaža, više vrsta kozmetičkih tretmana za negu lica i tela i jacuzzi, wi-fi, parking.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno 447 standardnih i porodičnih soba. Sve sobe poseduju: kupatilo, fen, klimu, sef, mini bar (dopunjuje se dnevno vodom i pivom), set za čaj i kafu, LCD TV i balkon i površine su 31m². Porodične sobe su veće kvadrature i imaju dve zasebne prostorije.

Plaža

Privatna peščano - šljunkovita plaža duga 300 m. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni na plaži za goste hotela. 

Usluga

All inclusive - "sve uključeno" - prema pravilima hotela.

Popusti i doplate

Sadržaji uz doplatu:

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, a la carte restorani (češće od jednom nedeljno), sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, oprema i časovi tenisa, masaže, telefon, fax, škola ronjenja, salon lepote, cleopatra milk kupka, jacuzzi u Spa centru, antistres piling, frizer, kompjuterske igrice, internet cafe, usluga pranja veša, prodavnice, doktor na poziv, room service.

DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL