fbpx

DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL

  • NASLOVNA
  • DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL

DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL

Nalazi se u regiji Okurdžalar, 90 km udaljen od aerodroma u Antaliji i 32 km od Alanje.

DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL

Lokacija

Nalazi se u regiji Okurdžalar, 90 km udaljen od aerodroma u Antaliji i 32 km od Alanje.

Sadržaj

U sastavu ovog luksuznog hotela nalazi se nekoliko otvorenih bazena za odrasle, decu, kao i bazen sa toboganima površine preko 3.000m². Jedan bazen je namenjen samo gostima hotela Botanik Platinum, a ostale mogu da koriste i gosti hotela Delphin Botanik. Pored glavnog restorana, u kom se služe doručak, ručak i večera, gostima su na raspolaganju još 5 a la carte restorana (meksički, grčki, italijanski, libanski i dalekoistočni), nekoliko barova.

Sobe

Ukupno 447 standardnih i porodičnih soba, a sve poseduju kupatilo, fen, klimu, sef, mini bar (dopunjuje se dnevno vodom i pivom), set za čaj i kafu, LCD TV i balkon i površine su 31m². Porodične sobe su veće kvadrature i imaju dve zasebne prostorije.

Plaža

Privatna peščano - šljunkovita plaža duga 300 m. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni na plaži za goste hotela. 

Usluga

All inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina u Irish Pabu, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i sveži sokovi po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela), jednom nedeljno obrok u jednom od a la carte restorana, mini bar (dopunjuje se jednom dnevno sa vodom, sokovima i pivom), sef u sobi, tursko kupatilo, parno kupatilo, fitnes sala, jedan teniski teren (deli se sa ostalim gostima Botanik Resort hotela), stoni tenis, plaža, odbojka na plaži, aerobik, gimnastika, Aqua park, tri velika bazena, tri dečija bazena, osam tobogana, Luna park ( u Botanik Hotelu), ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenima i plaži, dnevna i noćna animacija, večernja zabava, noćni klub, muzika uživo, dečija animacija, mini klub za decu, dečije igralište, autobuki prevoz od hotela do Alanje, Manavgata i Sidea uz prethodnu rezervaciju, Wi Fi u sobama i lobiju hotela, buggy (uz depozit i rezervaciju), parking. 

Popusti i doplate

Sadržaji uz doplatu:

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, a la carte restorani (češće od jednom nedeljno), sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, oprema i časovi tenisa, masaže, telefon, fax, škola ronjenja, salon lepote, cleopatra milk kupka, jacuzzi u Spa centru, antistres piling, frizer, kompjuterske igrice, internet cafe, usluga pranja veša, prodavnice, doktor na poziv, room service.

Sport i zabava

Luna park, diskoteka, usluge lekara, internet centar, prodavnice, dnevna i noćna animacija, bioskop, dečiji bioskop, mini klub za decu, dečiji meni, dečiji disko i bioskop. Od sportova, gostima su na raspolaganju odbojka, aerobik, bilijar, kuglanje, boćanje, mini golf, mini fudbal, stoni tenis, fitness centar i tenis. Na plaži postoji mogućnost bavljenja brojnim sportovima na vodi. SPA centar u svojoj ponudi ima saune, tursko kupatilo, različite vrste masaža, više vrsta kozmetičkih tretmana za negu lica i tela i jacuzzi.

DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
DELPHIN BOTANIK PLATINUM HOTEL