fbpx

LONG BEACH HARMONY Hotel

LONG BEACH HARMONY Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u regiji Inčekum, udaljen 20 km od Alanje, 90 km od internacionalnog aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2014. godine, zauzima površinu od 18.

LONG BEACH HARMONY Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u regiji Inčekum, udaljen 20 km od Alanje, 90 km od internacionalnog aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2014. godine, zauzima površinu od 18.000 m2 i sastoji se od  dve sedmospratne zgrade. Do peščane plaže sa dva doka se dolazi podzemnim prolazom; ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne doplaćuju.

Sadržaj: Glavni restoran, 4 a la carte restorana, više barova, bioskop, prodavnice, 4 otvorena bazena, bazen sa morskom vodom, aqua park sa osam tobogana i pratskim brodom za decu, zatvoreni bazen, Wellness & Spa centar, 2 mini kluba za decu od 4 do 12 godina, luna park, 3 teniska terena, odbojka na plaži, sportovi na vodi, dnevne sportske i zabavne aktrivnosti i noćni program. Gosti ovog hotela mogu da koriste određene sadržaje hotela Long Beach Resort koji se nalazi odmah pored.

Sobe: Hotel ima ukupno 240 soba, a sve poseduju kupatilo (tuš/wc), fen, telefon, SAT LCD TV sa muzičkim kanalima, klima uređaj, sef (ne plaća se), mini bar (na dolsaku coca-cola, sokovi, mineralna voda i voda, a svakodnevno se puno vodom i mineralnom vodom), balkon ili terasa.

Usluga: Ultra all inclusive - „sve uključeno” – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćni obrok, diet meni, dečiji meni za ručak i večeru, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani jednom nedeljno uz rezervaciju, užine, sladoled, kafa, čaj i kolači u određeno vreme po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu:  Neka uvozna pića, flaširana pića, Wellness & Spa centar, internat café, sportovi na vodi, sveže ceđeni sokovi, osveljenje teniskih terena, oprema za tenis, bilijar, room service.