fbpx

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA HOTEL

  • NASLOVNA
  • CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA HOTEL

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA HOTEL

Udaljen je 40 km od međunarodnog aerodroma u Antaliji i 50km od centra Antalije

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA HOTEL


Lokacija

Udaljen je 40 km od međunarodnog aerodroma u Antaliji i 50km od centra Antalije.                                                                                                            

Sadržaj

Glavni restoran, 5 a la carte restorana, 7 barova, kompleks bazena s aqua parkom sa 7 različitih tobogana, dečiji bazen, bazen za bebe, zatvoreni bazeni za odrasle i decu, “SPA Health & Beauty center” sa bali masažama, specijalnim jet tuševima, krevetima za relaksaciju i raznim tretmanima lica i tela. Za decu tu je mini klub, igralište, dečiji bife za ručak i večeru, a od sportova akvabik, fitness, mini golf, košarka, tenis i stoni tenis, kuglanje, bilijar, stoni fudbal.   

Sobe

Hotel poseduje 882 sobe koje mogu biti standardne, porodične, i suite-ovi.
Standardne sobe su površine 27m² i mogu imati pogled na baštu ili bočni pogled na more. 
Porodične sobe-  Površine su 33m² i čine ih dve spavaće sobe razdvojene vratima ( jedna soba sa francuskim ležajem i jedna sa dva odvojena singl ležaja). 
Porodične sobe sa krevetima na sprat-  Površine su 33m² i čine ih dve spavaće sobe razdvojene vratima ( jedna soba sa francuskim ležajem i jedna gde se nalazi krevet na spat i jedan singl ležaj). 

Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, WI-FI internet konekciju, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu.  

Plaža

Ovaj porodični hotel je smešten na samoj plaži, dugačkoj 500 m, širokoj 100 m. 

Karakteristike

Svojom zanimljivom arhitekturom, bogatim sadržajima i pozicijom predstavlja idealan izbor za porodice sa decom. 

Usluga

Ultimate all inclusive 24h – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, noćni obrok, domaća alkoholna i bezalkoholna, kao i neka uvozna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela), pica od 12.00 do 17.00h, sladoled od 14.00 do 18.00h, turske palačinke, peciva, torte i kolači od 10.30 do 16.30h, 3 a la carte restoran (turski, italijanski i restoran latinoameričke kuhinje) tokom boravka uz rezervaciju.    

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

 Uvozna vina i neka luksuzna pića, sveže ceđeni sokovi, sva uvozna pića od 01.00 do 10.00h, ostali a la carte restorani, SPA, masaže, piling, bilijar, kuglanje, oprema za tenis, osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi.    

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje