fbpx

CLUB PHASELIS Holiday Village

CLUB PHASELIS Holiday Village

Lokacija: Hotel se nalazi u divnom okruženju 5 km od centra Kemera, u regiji Gojnuk, na samoj obali mora i zauzima površinu od 60.000 m2. Veći deo hotela ima signal za bežični internet.

CLUB PHASELIS Holiday Village

Lokacija: Hotel se nalazi u divnom okruženju 5 km od centra Kemera, u regiji Gojnuk, na samoj obali mora i zauzima površinu od 60.000 m2. Ima svoju 700 m dugačku plažu koja ima “Plavu zastavu”.

Sadržaj: Glavni restoran, 4 a la carte restorana, 6 barova, 6 bazena, uključujući dečije bazene i bazene sa toboganima, 1 unutrašnji bazen, mini klub za decu od 4 do 12 godina, animacija, dečiji meni, wellness cetrar, fitness centar, mini fudbal, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, tenis. Veći deo hotela ima signal za bežični internet. Postoje tri različite hotelske plaže, a jedna od njih je “Silence Beach” na kojoj nema muzike ni animacije. Ležaljke, suncobrani i peškiri su uključeni u cenu.

Sobe: Postoji Hill i Club deo hotela sa različitim tipovima smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže klima uređaj, kupatilo, fen za kosu, LED TV, sef, mini bar (dnevno se puni), balkon ili terasa.

Usluga:  Ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok, užine, kolači i sladoled u određeno vreme po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela), domaća alkoholna I bezalkoholna pića, kao i neka uvozna pića,

Usluge i aktivnosti uz doplatu:  Uvozna pića, ceđeni sokovi, osvetljenje teniskog terena, masaže i tretmani, sportovi na vodi.