fbpx

AZURA DELUXE RESORT&SPA Hotel

AZURA DELUXE RESORT&SPA Hotel

Lokacija: Nalazi u regiji Inčekum na sopstvenoj peščanoj plaži, sa molom dužine 200 m. Udaljen je cca 22 km od Alanje i cca 98 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2015. godine.00h do 20.

AZURA DELUXE RESORT&SPA Hotel

Lokacija: Nalazi u regiji Inčekum na sopstvenoj peščanoj plaži, sa molom dužine 200 m. Udaljen je cca 22 km od Alanje i cca 98 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2015. godine.

Sadržaj: Glavni restoran, 5 a la carte restorana (turski, italijanski, meksički, riblji), poslastičarnica, 5 barova, otvoreni bazen za odrasle i decu, 4 tobogana, zatvoreni bazen za decu i odrasle, SPA centar, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavne programe, mini klub za decu od 4 do 12 godina, wi-fi, sala za sastanke.

Sobe: Osnovni tip sobe su deluxe sobe, a sve poseduju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, mini bar, sef, SAT TV i muzičke kanale, set za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Usluga: Ultra all inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, ručak, voće, vafle, sendviči, gozleme i burgeri u određeno vreme, sladoled od 14:00 do 16:00, večera, supe i rani doručak od 23:00 do 05:00, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela),tursko kupatilo i sauna (od 09.00h do 20.00h), set za čaj i kafu u sobama, sef u sobi, Wi Fi internet u sobama i zajedničkim prostorijama, mini bar, fitnes sala (od 07.00h do 20.00h - deci ispod 16 godina nije dozvoljen ulaz), animacija, noćni klub, stoni tenis, peškiri za plažu, dušek, ležaljke i suncobrani, odbojka na plaži, aerobik , vežbe u bazenu, stolice za bebe, mini klub za decu, tobogani, spoljašnji i unutrašnji bazen.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva lokalna pića koje hotel nije naznačio u all inclusive konceptu, sva uvozna pića, sva flaširana pića, Spa & Wellness usluge, VIP spa, sve masaže, salon lepote, telefon, fax, usluge pranja veša, doktor na poziv i lekarske usluge, frizer, market i deo sa prodavnicama, room service, kolica za bebe, drvena sedišta i ležaljke na doku , rent-a-car.