fbpx

SAPHIR Hotel

SAPHIR Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u regiji Konakli, 12 km od Alanje i 110 km od antalijskog aerodroma. Smešten je na sopstvenoj peščanoj plaži sa drvenim molom za sunčanje i okružen je zelenilom.

SAPHIR Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u regiji Konakli, 12 km od Alanje i 110 km od antalijskog aerodroma. Smešten je na sopstvenoj peščanoj plaži sa drvenim molom za sunčanje i okružen je zelenilom. Kompleks se sastoji od dve glavne zgrade i 5 vila u kojima su različiti tipovi smeštajnih jedinica.

Sadržaj: Glavni restoran sa otvorenim i zatvorenim delom, 2 a la carte restorana, 6 barova, veliki otvoreni bazen (800 m2) sa delom za decu i 3 tobogana, 2 tobogana na molu, manji otvoreni bazen (400 m2) sa delom za decu, zatvoreni bazen, teniski teren, teren za odbojku, košarku i mini fudbal, stoni tenis, odbojka na plaži, sportovi na vodi, bilijar, mini klub (od 4 do 10 godina) sa dečijim igralištem, dnevna i večernja animacija.

Sobe: Ukupno 611 soba, od čega se 422 nalaze u glavnim zgradama, a 189 u vilama. Standardne sobe poseduju centralni klima uređaj, mini bar, SAT TV, sef, kupatilo (WC / tuš ili kada), fen, balkon.

Usluga: All inclusive - „sve uključeno” – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok od 23.30 do 01.00h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela), gozleme od 10.00 do 17.00h, sladoled u određenim terminima, užine od 12.00 do 16.30h, kafa i čaj od 17.00 do 18.30h, ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži, peškiri za plažu, tursko kupatilo (hamam), suna, parno kupatilo, tenis tokom dana, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, fitnes sala, stoni tenis, Wi Fi internet.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, flaširana i pića u konzervi, sveže ceđeni sokovi, oprema za tenis i osvetljenje teniskog terena noću, video igrice, bilijar, sportovi na vodi, masaže, tretmani, čuvanje dece, lekarske usluge, usluga pranja veša, frizer, sef u sobi, internet cafe, Spa & Wellness centar i salon lepote, jedrilica, jet ski, banana, padobran, škola ronjenja, kolica za bebe, rent-a-car.