fbpx

ATRIUM HOTEL PEFKOHORI HOTEL

ATRIUM HOTEL PEFKOHORI HOTEL

 

ATRIUM HOTEL PEFKOHORI HOTEL

 


Lokacija

Hotel se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u zalivu Kasandra, 100 km od Soluna, 300 m od centra Pefkohorija i 700m od plaže do koje je obezbeđen prevoz za goste hotela.

Sadržaj

Restoran, dnevni boravak, bar i bar na bazenu, soba sa igricama, bazen na otvorenom sa slatkom vodom, bazen na otvorenom sa slatkom vodom za decu. Igraonica za decu, dnevna briga o deci, mini klub, dnevna briga o deci uz doplatu, hrana za bebe. Sef na recepciji uz doplatu. Bife doručak.

Sobe

Hotel ima ukupno 124 sobe, od 18m2 do 30m2, sa A/C  tokom jula i avgusta, kupatilo, telefon, frižider,grejanje, radio, SATTV,fen, balkon ili terasa sa pogledom na baštu ili bez pogleda.

Sport i zabava

Sport - 2 teniska terena, stoni tenis, bilijar, odbojka, odbojka na plaži, košarka, najam bicikli, aerobik, jahanje konja, sportovi na vodi, disko. Svakodnevni program animacije, folklor, ples uz orkestar i ploče, večernji program, dečije i sportske animacije, zabave na plaži. Cena za iznajmljivanje teniskog terena je 9€ PO OSOBI za jedan sat (do 20:30). Ukoliko nemate svoju opremu, mozete je koristiti opremu hotela uz obavezan depozit od 20€. Ukoliko je oprema neošetećena nakon završenog termina, depozit se u potpunosti vraća.

ATRIUM HOTEL PEFKOHORI HOTEL