fbpx

PORTO SANI HOTEL

PORTO SANI HOTEL

U okviru poznatog lanca Sani, hotel Porto Sani se nalazi na početku Kasandre, 10 km od mesta Nea Fokea i 80 km od Soluna.

PORTO SANI HOTEL


Lokacija

U okviru poznatog lanca Sani, hotel Porto Sani se nalazi na početku Kasandre, 10 km od mesta Nea Fokea i 80 km od Soluna. Porto Sani je porodični hotel koji je posebnu pažnju posvetio najmlađim gostima, praveći meni za decu i bebe kreiran od strane nutricioniste svetskog glasa, Annabel Karmel.

Sadržaj

Recepcija, glavni restoran „Artemis“, a la carte restoran „Lafoon“, grejani bazen za odrasle, grejani laguna bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen, bar, bar pored bazena, Spa, dečiji mini klub za decu do 4 godine, Melissa mini klub (4-11 godina), klub za tinejdžere (12-17 godina), dečiji meni, sef, konferencijska sala, servis za pranje veša, parking, lift, prostorija za prtljag, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, frizer, Wi-Fi u celom hotelu, streljaštvo, fitnes studio, fitness centar, fudbal, košarka, pikado, sportovi na vodi, ronjenje, tenis.

Sobe

Hotel raspolaže sa 148 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, terasu ili balkon, klima uređaj, telefon, mini bar, CD/DVD plejer, Wi-Fi, sef, fen za kosu, bade mantile, papuče, bluetooth zvučnik.

Junior suite sa privatnom baštom i pogledom na bazen površine oko 48 m², sastoji se od kombinovane dnevno-spavaće sobe sa sofama. Namenjene su za 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina.

Suite sa spavaćom sobom, prostranim balkonom i pogledom na vrt su komforne i moderno dizajnirane sobe sa pogledom na bazen ili baštu površine oko 55 m². Sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama. Predviđene su za boravak 2-4 osobe.

Suite sa spavaćom sobom, prostranim balkonom i pogledom na bazen su luksuzne i moderno dizajnirane sobe površine oko 55 m². Sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama. Namenjene su za boravak 2-4 osobe.

Suite sa spavaćom sobom, privatnim dvorištem i pogledom na vrt su luksuzne i moderno dizajnirane sobe površine oko 55 m². Sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama. Predviđene su za boravak 2-4 osobe.

Porodična suita sa tri spavaće sobe i prostranim balkonom je luksuzan i prostran porodični apartman sa pogledom na vrt površine oko 145 m². Sastoji se od tri odvojene spavaće sobe, dnevne sobe, tri kupatila. Pogodne su za velike porodice do 7 osoba.

Plaža

Privatna plaža Porto Sani Beach, udaljena 400m od hotela ili 7km duga plaža Busulas mekog peska i tirkiznog kristalno bistrog mora, obe nagrađene plavom zastavicom.  Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Napomena

Sani hotelski kompleks se prostire na 1.000 hektara, sa dugim peščanim plažama i kristalno čistim tirkiznim morem. Kompleks je prilagođen i porodicama sa malom decom.

PORTO SANI HOTEL