fbpx

ATANA HOTEL

ATANA HOTEL

Ovaj hotel se nalazi udaljen samo 7 minuta vožnje od mnogih šoping i turističkih atrakcija u Dubaiju, kao što su tržni centar Mall of the Emirates i skijalište u zatvorenom Ski Dubai.

ATANA HOTEL

Lokacija

Ovaj hotel se nalazi udaljen samo 7 minuta vožnje od mnogih šoping i turističkih atrakcija u Dubaiju, kao što su tržni centar Mall of the Emirates i skijalište u zatvorenom Ski Dubai. Nalazi u oblasti Barsha Heights, udaljen oko 600 metara od metro stanice, 5km od šoping centra Mall of Emirates, 7km od Jumeirah plaže i šetališta "The Walk". Od aerodroma je udaljen oko 31 km.

Smeštaj

Sobe su uređene u toplim bojama. Sve sobe su opremljene LCD TV-om. Svaka soba ima kupatilo (kada/tuš), fen za kosu, bademantil i papuče, mini bar, sef uz doplatu, SAT TV, telefon, besplatan pribor za pripremu čaja/kafe.

Plaža

Hotel ima besplatan šatl bus do JBR plaže, City Walk, Jumeirah, Umm Suqeim Beach, Al Seef and La Mer. Kao i besplatan šatl do tržnih centara Outlet Mall i Outlet Village. 

Hrana i piće

Hotel poseduje 3 ugostiteljska objekta različitih stilova u kojima se sčuže obroci tokom celog dana. Na raspolaganju su salonski kafe Piano i lokali sa hranom. Posluga u sobi je dostupna non-stop.

Ostali sadržaji

Gostima je na raspolaganju besplatan parking i besplatan WiFi.

U sklopu hotela nalaze se konferencijski sadržaji, banket sala, sale za sastanke i tržni centar koji zauzima čitavo prizemlje. Rekreativni sadržaji obuhvataju bazen na otvorenom sa terasom za sunčanje i potpuno opremljenu fitnes salu.

Napomena

Cene za grupni polazak 28.04. kalkulisane su na grupnoj tarifi. Nakon popune mesta cena ce biti na upit uz doplatu za razliku u ceni za individualnu tarifu avio karte.
Boravišna taksa u hotelu - TOURISM DIRHAM plaćanje na recepciji,prilikom check in-a ili prilikom check out-a: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3* - 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice;

ATANA HOTEL