fbpx

ALOFT PALM JUMEIRAH HOTEL

ALOFT PALM JUMEIRAH HOTEL

Položaj: Hotel se nalazi na istočnom polumesecu čuvene Palme, svega 300 metara od plaže. Ležaljke, suncobrani i dušeci na plaži su besplatni za goste hotela. Bar na plaži se dodatno plaća.

ALOFT PALM JUMEIRAH HOTEL

Položaj: Hotel se nalazi na istočnom polumesecu čuvene Palme, svega 300 metara od plaže. Ležaljke, suncobrani i dušeci na plaži su besplatni za goste hotela. Bar na plaži se dodatno plaća.U pitanju je hotel čija se izgradnja završila 2018. godine, modernog je dizajna, sa lepim pogledom iz hotela i dobrom uslugom. Od aerodroma u Dubaiju udaljen je 42 km.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju: recepcija, spoljašnji bazen koji se greje i koji ima deo za decu, peškiri na bazenu, 3 bara (sportski bar, bar na bazenu, bar na plaži), kafić u lobiju, glavni restoran, a la carte restoran meksičke kuhinje, dečji meni u restoranu, igralište za decu, bilijar, teretana, mali SPA centar sa 2 spa sobe i raznim tretmanima lica i tela (uz doplatu), usluge pranja i sušenja veša (uz doplatu), sala za sastanke sa 20 mesta, rent-a-car, Wi-Fi internet konekcija. Gosti mogu uživati i u besplatnim vožnjama šatl busom do sledećih lokacija:Dubai Marina Mall, JBR, Atlantis Aqua venture Waterpark, Mall of Emirates, Outlet Mall.

Smeštaj: Hotel ima 11 spratova i ukupno 206 soba. Aloft soba je površine 27m², a neke sobe su bez balkona. Aloft sobe sa pogledom na more iste je površine, ali sve imaju pogled na more i balkon. Sve sobe su klimatizovane i imaju: televizor, Wi-Fi internet, sef (besplatno), mini-bar (voda besplatno), ketler, dasku za peglanje, telefon, kupatilo sa fenom za sušenje kose.

Usluga: Noćenje sa doručkom, služi se po principu švedskog stola (samoposluživanje).