fbpx

AQUA PLAZA HOTEL Hotel

AQUA PLAZA HOTEL Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u regiji Okurdžalar, 30 km udaljen od Alanje i 80 km od antalijskog aerodroma, na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Wireless internet je dostupan u lobiju.

AQUA PLAZA HOTEL Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u regiji Okurdžalar, 30 km udaljen od Alanje i 80 km od antalijskog aerodroma, na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži.

Sadržaj: Glavni restoran, snack bar u kome se služe roštilj, užine i sladoled, 3 bara, otvoreni bazen, dečiji bazen, bazen sa toboganima, fitness centar, odbojka na plaži, tenis, aerobik, mini klub za decu, igralište, diskoteka. Wireless internet je dostupan u lobiju.

Sobe: Raspolaže sa 133 konforne, skromno opremljene sobe, a svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj i mini bar.

Usluga: All inclusive - „sve uključeno” – doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela). Ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži su besplatni, a madraci i peškiri se dodatno naplaćuju.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva uvozna i flaširana pića, sva hrana i pića posle 24.00h, turska kafa, sveže ceđeni sokovi, osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi, usluge frizera, pranje veša.