fbpx

AQUA HOTEL

AQUA HOTEL

Hotel se nalazi u zalivu Ičmeler, na samo 7km od centra Marmarisa i oko 110km od aerodroma Dalaman. Hotel je sagrađen 1992.godine, a poslednji put renoviran 2015.godine.

AQUA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u zalivu Ičmeler, na samo 7km od centra Marmarisa i oko 110km od aerodroma Dalaman. Hotel je sagrađen 1992.godine, a poslednji put renoviran 2015.godine. Hotel se nalazi u samom centru Ičmelera i dolmušima je povezan sa centrom Marmarisa.

Sadržaj

Hotel sadrži recepciju, loby bar, spoljni bazen, spa centar, saunu, teretanu, tursko kupatilo, mini klub, dečije igralište, bazen za decu.

Sobe

Hotel u totalu poseduje 240 soba, od toga 216 standardnih deluxe soba kvadrature 20m2, 2 sobe za osobe sa invaliditetom kvadrature 26m2, 6 junior suite, 8 corner suite i 8 ground suite. Sve sobe poseduju balkon, centralnu klimu, besplatan internet, minibar, sef, LCD TV, Wi-Fi, telefon, TWC, fen, 24h room servis (dodatno se naplaćuje).

Usluga

All inclusive (samoposluživanje – izbor više jela) koji obuhvata : doručak, ručak, večeru, slatke i slane poslastice, sladoledi, kokteli, alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.

Popusti i doplate

 Sadrzaji koji se  naplaćuju : usluge doktora, vešernica, masaže, frizer, sportovi na vodi su aktivnosti koje ne obuhvataju all inclusive koncept. Napomene : Postoji mogućnost posebnog meni-a za bebe. 

Napomena

Postoji mogućnost posebnog meni-a za bebe.  

AQUA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
AQUA HOTEL