fbpx

PASA BEACH HOTEL

PASA BEACH HOTEL

Hotel je udaljen 140 km od bodrumskog aerodroma, 90 km od aerodroma Dalaman i 3 km od centra Marmarisa. Izgradjen je 1995. godine, a renoviran 2013. i 2016. godine. Zauzima površinu od 9.557 m2

PASA BEACH HOTEL

Lokacija

Hotel je udaljen 140 km od bodrumskog aerodroma, 90 km od aerodroma Dalaman i 3 km od centra Marmarisa. Izgradjen je 1995. godine, a renoviran 2013. i 2016. godine. Zauzima površinu od 9.557 m2. Nalazi se na sopstvenoj, peščano-šljunkovitoj plaži.  

Sadržaj

 Glavni restoran, a la carte restoran (internacionalni), 4 bara, 2 spoljašnja bazena, tobogan. 

Sobe

 Hotel se sastoji od A i B bloka. U B bloku ima 327 standardnih soba koje mogu biti sa pogledom na kopno i delimičnim pogledom na more i površine su cca 24 m2. U A bloku su “Large” sobe (površine 30 m2) koje imaju francuski ležaj i još jedan zaseban ležaj. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, sef, satelitsku TV, mini-bar (0,5 l vode po dolasku), telefon i fen.  

Usluga

  All inclusive - "sve uključeno" doručak, kasni doručak, ručak, užine, ponoćna supa, alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, aerobik, stoni tenis, pikado, animacija, bežični internet u lobiju, ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu.

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva strana pića, room service, sve vrste masaža i tretmana, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, doktor, dopunjavanje mini-bara, usluge pranja veša, prodavnice, sladoled, sef, sokovi od sveže ceđenog voća.