fbpx

ZORBAS APARTMENTS APARTHOTEL

ZORBAS APARTMENTS APARTHOTEL

U samom srcu odmarališta Georgioupolis, samo 100m od glavnog trga i mora, smešten je hotel Zorbas, spreman da vas ugosti i pruži vam nezaboravne trenutke odmora.

ZORBAS APARTMENTS APARTHOTEL

Lokacija

U samom srcu odmarališta Georgioupolis, samo 100m od glavnog trga i mora, smešten je hotel Zorbas, spreman da vas ugosti i pruži vam nezaboravne trenutke odmora. 35 godina rada i profesionalno iskustvo u hotelijerstvu i servisiranju klijenata su garancija za svakog posetioca. Nedavno renovirani prostori, najbolji sadržaji i dobro obučeno osoblje hotela Zorbas obećavaju da će ispuniti vaša očekivanja i pretvoriti vaš boravak u iskustvo radosti i zadovoljstva. Aerodrom Hanja je udaljen 40km, stari grad Hanja oko50km, stari grad Retimno 18km.

Sadržaj

U  objektu se nalazi recepciju, bazen, restoran i bar.

Sobe

U hotelu Zorbas su u ponudi potpuno opremljene sobe sa modernim luksuzom u udobnim prostorijama. 20 studija hotela su prostrani i imaju balkone sa pogledom na bazen ili prelepi Georgioupolis. Opremljeni su klima uređajem, sefom, vi-fi, satelitskom televizijom, šporetom, toaletnim priborom i proizvodima za ličnu higijenu.

Hotel Zorbas nudi posetiocima udoban i prijatan smeštaj u potpuno opremljenim sobama. Apartmani za 2-3 osobe imaju balkon sa pogledom na bazen ili prelepi Georgioupolis i opremljeni su klima uređajem, sefom, vi-fi, satelitskom televizijom, štednjakom, toaletnim priborom i proizvodima za ličnu higijenu.

U hotelu Zorbas uživaćete u prijatnom boravku sa vrhunskim sadržajima. Apartmani za 2-4 osobe su prostrani i udobni i imaju balkon sa pogledom na bazen ili prelepi Georgiupolis. Opremljeni su klima uređajem, sefom, vi-fi, satelitskom televizijom, štednjakom, toaletnim priborom i proizvodima za ličnu higijenu.

Plaža

Peščana plaža Georgiopolis je udaljena 100m, ležaljke i suncobrani uz doplatu. 

Usluga

Najam ili uz doplatu doručak. 

Popusti i doplate

Besplatno: klima uređaj, TV, frižider, Wi Fi.

Doplata za doručak po osobi i noći: odrasli 8evra, deca 3-12,99god 4evra, deca 0-2,99god bez doplate.

Doplata za sef u sobi: 2evra dnevno.

Napomena

Kučni ljubimci nisu dozvoljeni.

ZORBAS APARTMENTS APARTHOTEL